Sarp erdi muradına

Güncelleme Tarihi:

Sarp erdi muradına
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2009 00:00

Bursaspor’un yıldız oyuncusu, dün attığı imzayla Aslan oldu. Mustafa Sarp, "Hasta bir G.Saraylı olan Mehmet Sarp’ın oğluyum. Ben de G.Saraylıyım. İnşallah bu formaya, bu camia ve taraftara layık bir futbolcu olurum" diye konuştu.

Haberin Devamı

G.SARAY, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Bursasporlu Mustafa Sarp ile dün resmi sözleşme imzaladı. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki imza törenine Futbol Şube Sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ile Galatasaray’a bir dönem futbolcu ve teknik direktör olarak hizmet veren Bülent Eken de katıldı. Mustafa kendisini 3 yıllığına sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Galatasaraylıyım

Üstünel, daha önce kendilerine hizmet etmiş kişileri bundan sonra imza törenlerinde bulunduracaklarını ifade ederken, Mustafa Sarp’a 16 numaralı formasını Bülent Eken giydirdi. Heyecanlı olan Mustafa Sarp, çok mutlu olduğunu belirterek, "Galatasaray camiası çok büyük. İnşallah bu formaya, bu camia ve taraftara layık bir futbolcu olurum.

Hasta bir Galatasaraylı olan Mehmet Sarp’ın oğluyum. Haliyle bu takımı tutmam doğal. Beni başka takımlar da istedi ama seçimimi, tuttuğum camiadan yana kullandım" dedi.

Arda ve Mehmet Topal’ın aldığı transfer teklifleriyle ilgili Haldun Üstünel ise "Ada kulüplerinin adı geçiyor. Ama bir karar aldık. Bu sezon yurtdışına oyuncu gönderme niyetimiz yok. Arda’nın gideceği ada ancak Galatasaray Adası olur" diye konuştu.

Ümit için kendilerine herhangi bir teklif olmadığını da kaydeden Üstünel, şöyle devam etti: "Ümit de, Hasan ve Aykut gibi bize yıllarca hizmet etti. Yeniden yapılanma içerisindeyiz. Hizmetlerin unutmayacağız." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!