"Sarıyer'i yenmek şart"

Güncelleme Tarihi:

Sarıyeri yenmek şart
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2012 12:04

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İstanbul Güngörenspor'un idari menajeri Yakup Şahintürk, “Giresunspor'u yenerek sadece 3 puan kazandık. Bu galibiyetin anlam ifade etmesi için önümüzdeki hafta Sarıyer'i yenmemiz gerekir” dedi.

Şahintürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 8. haftasında sahalarında oynadıkları Giresunspor karşılaşmasının kendileri için bir çıkış maçı olduğunu ve kazandıkları için mutluluk duyduklarını söyledi.

Giresunspor karşısında, karşılaşmanın 26. dakikasında 10 kişi kalmalarına rağmen büyük bir mücadele gösterdiklerini ve 6 haftalık galibiyet hasretine son verdiklerini belirten Şahintürk, “Bizim için çok önemli bir maçtı. Üst sıralarda mı, alt sıralarda mı mücadele edeceğimizi belirleyen bir müsabakaydı. Ligin en usta takımlarından biri olan Giresunspor karşısında uzun süre 10 kişi oynamak kolay değil. Bütün oyuncularımız büyük bir inanç göstererek mücadele ettiler. Giresunspor'u yenerek sadece 3 puan kazandık. Bu galibiyetin anlam ifade etmesi için önümüzdeki hafta Sarıyer'i yenmemiz gerekir” ifadelerini kullandı.

Müsabakanın 26. dakikasında İstanbul Güngörensporlu Özgür Ergün'ü kırmızı kartla oyundan ihraç eden hakem Serkan Özkan hakkında da konuşan Şahintürk, “Bu ligdeki hakemlerin yaptığı her şeye 'eyvallah' diyorum. Çünkü çok genç hakemler var. Hakem maçta gördüğünü çalıyor. Kırmızı kart, taraflı tarafsız herkes için çok ağır bir karardı. Ama bunlar futbolun içinde var. Art niyet aramamak lazım. Ligde bu hakemleri kabullenmek zorundayız” şeklinde konuştu.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden İstanbul Güngörenspor, geride kalan 8 haftada topladığı 10 puanla 17 takımlı grupta 10. sırada bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!