Sarıyer Bld. 2. Lig’e yükseldi

Güncelleme Tarihi:

Sarıyer Bld. 2. Lig’e yükseldi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2011 00:00

Ankara’da yapılan Aroma Kadınlar 3. Ligi finalleri sonucunda Sarıyer Belediyesi, FMV Işıkspor, Ekonomi Üniversitesi ve Trabzon İdman Ocağı, 2. Lig’e yükseldi.

Haberin Devamı

Sarıyer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, finallerde de hız kesmedi ve üç maçını kazanıp 2. Lig’e çıktı. Son maçını Trabzon İdman Ocağı ile oynayan Sarıyer Belediyespor, Başkent Spor Salonu’nda oynanan maçtan 25-17, 24-26, 25-10 ve 25-14’lük setlerle 3-1 galip geldi.

İkinci Lige yükselme başarısı gösteren takımlara Aroma Voleybol Ligleri sponsoru Aroma'nın Halkla İlişkiler Müdürü Sinem Uğurgün özel ödüllerini verdi. Dereceye giren takımların şilt ve madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık verdi.

Aroma 3. Lig C Grubu’nda oynadığı 22 maçın tamamını kazanarak hiç puan kaybetmeyen Sarıyer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Trabzon Polis Gücü Kadı Voleybol Takımı’nın karşısında ilk sete hızlı başladı. 25-19’luk ilk setin ardından başa baş geçen ikinci seti rakibine 24-26 kaybeden Sarıyer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, rakibinin direncini kırmayı başardı. Üçüncü ve dördüncü setleri 25-13 ve 25-14’lük setlerle kazanan Sarıyer Belediyespor, yenilmezlik unvanını koruyarak 2. Lige merhaba dedi.

Haberin Devamı

Finaldeki maçları izlemek üzere Ankara’ya gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, 2. Lig’e çıkan bayan voleybol takımını kutladı. Özellikle başa baş geçen ikinci sette oldukça heyecanlı anlar yaşayan Başkan Genç, “Kızlarıma güvenim tamdı. Kazanacaklarını biliyordum. Onlar da bu güvenimi boşa çıkarmadılar. Zaten bütün bir yıl boyunca yüzümüzü hep güldürdüler. Hepsini tek tek kutluyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!