Sarı-Lacivert günüm

Güncelleme Tarihi:

Sarı-Lacivert günüm
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 1998 00:00

Gülçin TELCİ
Haberin Devamı

Önceki günümün rengi sarı lacivertti... Bu da nereden çıktı demeyin... Uzunca bir süredir uzak kaldığım Fenerbahçe ile o gün hasret giderdim.

Hasta bir Fenerbahçeli olmam, Fenerbahçe'nin yeni Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım Bey'in kulağına gitmiş. Başkan büyük bir incelik sergileyerek yanına, futbolcularını alarak, bana geçmiş olsuna geldi.

Evimde bir anda bir sürü futbolcu... Kaleci Rüştü, Saffet Sancaklı ve Kemalettin... O sahada hırçınlaşan, nefeslerinin yettiğince oradan oraya koşturan futbolcuları görmeliydiniz. Hem birer beyfendi, hem de çok sempatiktiler...

Yıllarca Ali Şen yüzünden çok sevdiğim kulübümden uzak durdum. Onların, evimdeki sıcaklığıyla, kulübümle hasret giderdim.

Üstelik o gün Fenerbahçe adına sevindirici bir gelişmeye de imza attık. Geçmiş olsuna gelenler arasında, Şişli Belediye Başkanı Cüneyt Akgün de vardı. Akgün, Aziz Bey'i karşısında görünce Fenerbahçe Kulübü'ne spor tesisi yapması için 40 dönüm araziyi bağışlama sözü verdi.

Tam bu esnada içeriye Hürriyet Gazetesi yazarı Zeynep Atikkan da girdi. Zeyno, yakın zaman önce Ertuğrul Özkök'ün ısrarlarıyla bir futbol dizisi hazırlamıştı. Yani bu dünyayı çok yakından tanımıştı. Evdeki sporcular da Zeyno'yu bu dizisiyle hemen hatırladılar. Hemen çevresini sarıp, onu soru yağmuruna tuttular.

Astrolog Yasemin Boran da futbolcuların ilgi odağıydı. O da söz verdi; artık bundan sonra Fenerbahçeli futbolcular, Boran'a bio-ritmlerini ölçtürüp, sahaya öyle çıkacaklar.

Spor Servisi Müdürü, okul arkadaşım ve can dostum, sevgili Nezih Alkış da beni ziyaret edenler arasındaydı. Bu güzel günle ilgili benden kısa bir anı yazısı istedi. Ben de son zamanlarda ara verdiğim yazılarıma ve şimdiden hasret duyduğum okurlarıma, spor sayfasından ‘‘merhaba’’ deme fırsatını elde etmiş oldum.

Teşekkürler Fenerbahçe...






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!