Saracoğlu'nda Mancini'ye gönderme

Güncelleme Tarihi:

Saracoğlunda Manciniye gönderme
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2014 21:48

Şampiyon Fenerbahçeli futbolcuların Karabükspor maçındaki sürprizler bitmiyor. Ve Saracoğlu'ndaki göndermelerden Galatasaray teknik direktörü ROberto Mancini de nasibini aldı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 76. dakikada oyuna giren Selçuk Şahin'in eline kulübede bulunan idari menajer Hasan Çetinkaya bir kağıt verdi. Bu kağıt sırasıyla sahadaki tüm futbolcuları dolaşarak kaleci Volkan Demirel'e geldi.

Volkan da kale vuruşu kullandığı sırada kale arkasındaki yayıncı kuruluş kamerasına yöneldi ve kağıtta yazan notu ekranları başındaki seyircilere gösterdi. Kağıtta yazan ise; Şampiyon Fenerbahçe...

Bu sürpriz göndermeyi Fenerbahçeli oyuncuların maç öncesinde Volkan Demirel öncülüğünde planladığı ve maç esnasında hayata geçirdikleri öğrenildi.

MANCINI'YE GÖNDERME

Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Mancini, birçok maçta saha içerisinde yaptığı taktik değişiklikleri kağıt ile futbolcularına iletiyor. Bu sürpriz ile Fenerbahçeli fubtolcular ezeli rakibine bir göndermede bulunmuş oldu.


BURAK YILMAZ VE MELO'DAN CEVAP GELDİ

Fenerbahçe karşılaşmasının bitiminde sarı lacivertlilerin bu göndermesine Galatasaray'ın yıldız golcüsü Burak Yılmaz ve Melo'dan aynı fotoğraf ile evap geldi. Burak sosyal medya hesabından Şampiyonlar Ligi göndermesi yapan bir fotoğraf paylaştı.

Saracoğlunda Manciniye gönderme


YEKTA'DAN KADIKÖY HATIRASI HATIRLATMASI

G.Saray'ın milli oyuncusu Yekta Kurtuluş da Burak ve Melo'nun ardından Fenerbahçeli futbolculara cevap veren isim oldu. Yekta'nın paylaştığı görsel şöyle;

Saracoğlunda Manciniye gönderme


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!