Sansürü çağrıştırıyor

Güncelleme Tarihi:

Sansürü çağrıştırıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2010 00:00

Erman Toroğlu’nun açıklamalarının yankıları sürerken Mehmet Yılmaz, kararın alınma biçiminin kendisine sansürü çağrıştırdığını belirtti.

Uğur Dündar
Maraton uzun mesafe yarışıdır


MARATON bir efsanedir, bitmez. Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu yaşadıkça Maraton efsanesi de sürüp gider. Biliyorsunuz maraton, soluk gerektiren bir uzun mesafe yarışıdır. Dolayısyla maratonun koşulduğu yer değişir. Ama yarış devam eder. İyi ki Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu varlar. Ve biz de onlara bakarak şu anlamsız dünyada bu güzel duyguları dile getirebiliyoruz.

Yılmaz Özdil
CEO çok ama Toroğlu bir tane


ADI üstünde maraton bu, mukavement koşusu... Finişte ipi kim göğüsleyecek göreceğiz. Bana sorarsanız, Erman Toroğlu’nu işten atanları yakında işten atarlar, sonra da ‘yanlış yapmışız’ diye özür dileyip, madalyayı Erman Toroğlu’na takarlar. CEO çok, Erman Toroğlu bir tane.

Mehmet Y.Yılmaz
İzlenen yöntem sansürü çağrıştırıyor


MARATON’un kalkmasından kişisel olarak mutlu değilim. Elbette bazı yorumlarına katılmıyordum ama bu program hayatımızda önemli bir renkti. Unutmamak gerekir ki, yayın kuruluşlarının böyle kararlar almaya hakları da vardır. Ancak, izlenen yöntem, bana bir “sansür”ü çağrıştırıyor.

Ahmet Hakan
Beni bile futbola çekiyordu


FUTBOLU takip eden biri değilim. Buna rağmen Maraton programını, özellikle Şansal Büyüka ile Erman Toroğlu’nun yaptığı sohbeti hiç kaçırmadan izleyen biriydim. Bitirilmesine çok üzüldüm. Hangi gerekçeyle olursa olsun, benim gibi futbola uzak isimleri bile kendisine çekme başarısını gösteren bu programın devam etmesini dilerdim.

Selahattin Duman
Marka değerini düşüren kim?

ERMAN karizmatik, ekran için yaratılmış bir televizyon adamıdır. İşini de ondan iyi yapan yok. Öte yandan bir o kadar da ağzından çıkanı kulağı duymayan biri. Takdiri onu çalıştıranlara düşer. İtirazım görevden alınması için ileri sürülen gerekçeye. “Marka değerini düşürmeye.” Futbol bir markaysa temiz ekranda maç seyrettirmeyen Digitürk yönetimi bu değeri düşürmekte Erman’ın kat kat ilerisinde.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!