Samsunspor'un golcüsü kendinden emin

Güncelleme Tarihi:

Samsunsporun golcüsü kendinden emin
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2012 17:59

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un golcü oyuncusu Darryl Bevon Roberts, “Ankaragücü maçında attığım ilk gol üzerimdeki baskıyı azalttı, bundan sonra gollerime devam edeceğim” dedi.

Roberts, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ankaragücü maçında bu sezon ilk golünü atarak şanssızlığını kırdığını söyledi.

Ligin 13 haftasında hem takım olarak hem de kendisinin talihsizlikler yaşadığını belirten Roberts, “Oynadığım 12 lig karşılamasında gol ile tanışamamıştım. Gol atamamak üzerimde bir baskı oluşturmuştu. Ankaragücü maçında ilk golümü atmak beni çok sevindirdi ama takımın berabere kalmasına üzüldüm. Her maça gol atabilmek için dua ederek başlıyordum. Bazen direklere bazen de kalecilere takılıyordum. Uzun bir süre golcü oyuncunun gol atamaması strese neden oluyor. Nihayet Ankaragücü maçında attığım ilk gol üzerimdeki baskıyı azalttı, bundan sonra gollerime devam edeceğim” diye konuştu.

Samsunspor'un sahasında ilk galibiyeti Bucaspor karşısında alması için oyuncular olarak birbirlerine söz verdiklerini belirten Roberts, alınacak galibiyeti teknik kadroya, yöneticilere ve taraftarlara hediye edeceklerini sözlerine ekledi.

Bu arada Samsunspor, Cumartesi günü sahasında oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarına devam etti. Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Besim Durmuş yönetiminde yaklaşık 1,5 saat çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular düz koşu, kültür fizik ve pas çalışması yaptı.

İdmana uzun süredir sakatlıkları süren Musa Sinan Yılmazer ve Nsumbu'nun da katılması teknik yönetimi sevindirdi. İdmana izinli olan Adem Sarı ile sakatlığı nedeniyle Ozan katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Lokman, Uğur ve İlyas düz koşu yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!