Samsunsporlu Serkan: Rencide oldum

Güncelleme Tarihi:

Samsunsporlu Serkan: Rencide oldum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2004 14:00

Samsunspor’un golcü futbolcusu Serkan Aykut, şikeyle ilgili basına yansıyan telefon görüşmelerinden haberinin olmadığını belirterek, “Adımın böyle bir olayda geçmesi beni çok rencide etti” dedi. Kaleci Göksel ise kendisini suçlu gibi hissettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Sedat Peker’in gözaltına alınmasıyla ilgili ortaya atılan şike iddialarıyla gündeme gelen Samsunspor’un kaptanı Serkan Aykut kendini savundu. Futbol Federasyonu’nun ortaya atılan şike iddialarıyla ilgili soruşturma kapsamında savunmasını aldığı Serkan, basına yansıyan telefon görüşmeleri ile ilgili hiçbir bilgisinin olmadığını söyledi. Serkan, “Adımız haberde geçince Futbol Federasyonu da doğal olarak bu doğrultuda görüşlerimizi aldı. Böyle bir olayda adımın geçmesi beni rencide etti. Yaptığım savunmamda (Böyle bir olay ne benim kişiliğime, ne karakterime ne de Samsunspor’a yakışır) dedim. Onlar da saygıyla karşıladılar. Süper Lİg’de gol kralı olmuş, toplam 175’in üzerinde golü bulunan bir oyuncu olarak bu durum beni çok üzdü” diye konuştu.

Haberin Devamı

İddialarda isimleri geçen şahısları tanımadığını da belirten Serkan Aykut, “Samsunspor’da gol denince akla ilk kim gelir? Samsunspor’da ilk golü kim atar? diye bir soru sorsanız, herkesin cevabı yüzde 80 Serkan olur. Benim gol atmamdan daha doğal ne olabilir. Zaten biz o maçı da kazanmışız. Benim ve Samsunspor’un şikeyle yakından uzaktan alakası olmaz” dedi.

Kaleci Göksel Gencer ise basında çıkan haberlerden sonra bir anda kendisini suçlu gibi hissettiğini belirtti. Yazılan haberlerin moralini çok bozduğunu söyleyen Göksel, kazanan bir takımın futbolcusunun şike yapamayacağını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!