Samsunspor'da bayram

Güncelleme Tarihi:

Samsunsporda bayram
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 1999 00:00

Haberin Devamı

Kırmızı beyazlı takımda Antalyaspor deplasmanında aldığı altın değerinde 3 puanın büyük sevinci yaşanıyor. Teknik Direktör Metin Türel, ‘‘Hakettiğimiz galibiyet aldık’’ dedi.

Ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Samsunspor, Antalya deplasmanında aldığı hayati değerdeki 3 puanla büyük ölçüde rahatladı.

Galibiyet Samsun'da adeta bir bayram havası yaratırken, Teknik Direktör Metin Türel, değişik bir kadro ile çıktıkları Antalyaspor karşısında galibiyeti hakettiklerini söyledi. Türel, ‘‘Düşme potasından uzaklaşmak için bu maçtan galibiyetle ayrılmamız gerekiyordu. Rakibimize oranla daha iyi bir futbol ortaya koyduk. Yeni görev verdiğim oyuncuların performansı kadroda değişik yapmamın haklılığını ispat etti. Takım olarak da iyi oynadık ve hakkımız olan üç puanı aldık. Şimdi önümüzdeki maçlara daha rahat çıkacağız. Golcü Serkan'ın da maçta kaydettiği golle stresden kurtulması sevindirici oldu’’ diye konuştu.

Öte yandan Basın Sözcüsü Tarık Kaptan ise, ‘‘Dönüm maçı olarak gördüğümüz bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmamız gerekiyordu. Futbolcularımız çok iyi bir oyun sergileyip, haklı 3 puanı kazandılar. Kendilerini kutluyorum. Sevincimiz büyük’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!