Samsunspor'da, Ankaraspor maçı hazırlıkları

Güncelleme Tarihi:

Samsunsporda, Ankaraspor maçı hazırlıkları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2014 09:21

Samsunspor Kulübü İkinci Başkanı Recep Hun, ligde istedikleri hedefe ulaştıklarını belirterek, play-off'ta "Samsun'a çifte bayram yaşatacaklarını" söyledi.

Haberin Devamı

Hun, Süper Lig'e çıkacak son takımının belirleneceği play off maçları öncesinde açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'e play-off'tan çıkabilecek güce sahip olduklarını belirten başkan Hun, "Süper Lig için önümüzde 3 maç kaldı. Özellikle Ankaraspor ile evimizde oynayacağımız maçta büyük avantaj elde etmek istiyoruz. Bu maçı farklı kazanabilirsek, ikinci maçta da iyi bir sonuçla Samsun'a döneceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Hun, Büyük Önder Atatürk'ün Samsun'a çıktığı19 Mayıs 1919'un kent açısından önemine işaret ederek, "Ankaraspor maçını geçtiğimizde, 18 Mayıs'ta İstanbul'da final maçı oynayacağız. 19 Mayıs 1919'da Atatürk, 18 silah arkadaşıyla Samsun'a çıktı ve kurtuluş mücadelesini başlattı. Samsun için bu tarih çok önemli. Aynı şekilde 18 Mayıs'ı da önemli bir tarih haline getireceğiz ve Samsun'a çifte bayram yaşatacağız" dedi.

Ankaraspor maçı hazırlıkları


Samsunspor, yarın Ankaraspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlılar, koşu, kültür-fizik ve taktik ağırlı çift kale maç yaptı. Hafif sakatlığı bulunan Ekigho takımdan ayrı koştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!