Samsunspor'a Trinidad Tobagolu golcü

Güncelleme Tarihi:

Samsunspora Trinidad Tobagolu golcü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2012 21:03

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, ABD'nin Charlotte Eagles takımında forma giyen Tobagolu golcü futbolcu Darryl Bevon Roberts ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ali Kemal Gedikli, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, takımın bir forvet oyuncusuna ihtiyacı olduğunu ancak yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle transfer yapamadıklarını söyledi.

Macar futbolcu Pal Lazar'ın ayrılmasıyla yabancı kontenjanının boşaldığını belirten Gedikli, “Romerts uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Denizlispor'da 3 sezon forma giydikten sonra ABD'ye gitti. Bu ülkede liglerin devam ediyor olması nedeniyle Romerts bize hazır halde geldi. Umarım takımımız için de bizim için de hayırlı olur” dedi.

Golcü futbolcu Darryl Bevon Romerts ise Samsunspor'un çok iyi takım olduğunu ifade ederek, bu sene takımı yeniden Süper Lig'e çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti. Öte yandan Samsunspor, teknik direktör Erhan Altın yönetiminde deplasmanda oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarına başladı. Kırmızı-beyazlı futbolcular idmanda düş koşu yaptıktan sonra ayak tenisi oynadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!