Samsunspor galibiyete şartlandı

Güncelleme Tarihi:

Samsunspor galibiyete şartlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2001 00:00


Samsunspor, sahasında oynayacağı Yimpaş Yozgatspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Nuri Asan Tesisleriïnde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.
Haberin Devamı

Hafta başından beri çalışmalarını üç puan üzerine yapan Samsunspor'da kart cezalısı İlhan ve Vural ile fıtık ameliyatı olan Furkan Yozgatspor'a karşı forma giyemeyecek. Bu arada sakatlığı tamamen geçen ve hafta içindeki çalışmalarda sergilediği performansla dikkat çeken Tümer, Yozgatspor karşısında takımdaki yerini alacak.

Teknik Direktör Yücel Uyar, Yozgatspor karşılaşmasında saha ve seyirci avantajlarını iyi kullanarak, sahadan üç puanla ayrılmak istediklerini belirterek, "Hedefimiz Yimpaş Yozgatspor'u sahamızdaki maçta yenerek bu çıkışımızı devam ettirmek olacak. Yimpaş Yozgatspor, ligin en iyi kontraatak futbolu oynayan ekiplerinden birisi. Bunun içinde gerekli önlemleri de aldık. Eğer biz düşündüğümüz futbolumuzu sahaya yansıtabilirsek, kesinlikle galip geliriz. Futbolcularıma güveniyorum. Bu maçta taraftarlarımızdan bize her zaman olduğu gibi yine destek vermelerini bekliyorum" dedi.(aa)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!