Samsunspor galibiyet serisi peşinde

Güncelleme Tarihi:

Samsunspor galibiyet serisi peşinde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2013 13:06

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şubesi sorumlusu Nihat Soğuk, "Peş peşe 3 maç kazanabilirsek ligde isteğimiz yere ulaşırız" dedi.

Haberin Devamı

Soğuk, yaptığı açıklamada, hedeflerinin lig yarışındaki iddialarını sürdürmek olduğunu söyledi. Hedeflerine ulaşabilmek için öncelikle 25 Kasım Pazartesi günü sahalarında oynayacakları Adanaspor maçını kazanmak istediklerini belirten Soğuk, "Bu maçı kazanmamız gerekir ki ligin ilk yarısının sonuna kadar kalan maçlarımıza moral olarak daha iyi hazırlanalım. Tüm oyuncularımız arzulu, bu maçı mutlaka kazanmalıyız. Bu maçı kazanamadığımız takdirde ligin üstünden kopmak gibi bir durumla karşı karşıya kalabiliriz. Bu kaçınılmaz" diye konuştu.

Nihat Soğuk, birkaç futbolcunun sürekli sakatlanması nedeniyle ideal 11'i bir türlü bulamadıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bunda en büyük etki sakatlıklar. Umarım bu hafta oynayacağımız maça kadar sakat oyuncumuz kalmayacak ve ideal diyebileceğimiz bir kadro ile sahaya çıkabileceğiz. Ayrıca girdiğimiz pozisyonları bir türlü değerlendiremiyoruz. Çok pozisyona giriyoruz ama bunları gole çeviremediğimiz için sonucu lehimize döndüremiyoruz. Peş peşe 3 maç kazanabilirsek ligde isteğimiz yere ulaşırız. Kalan 6 maçlık dönemde bu seriyi yakalamak gibi bir düşüncemiz var. Eğer bunu başarırsak Samsunspor istenilen yerde olacak."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!