Samsun ve Ordu'da kamp bitti

Güncelleme Tarihi:

Samsun ve Orduda kamp bitti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2011 15:52

Süper Toto Süper Lig;in yeni takımlarından Samsunspor ve Orduspor;un Hollanda'da yaptığı yeni sezon hazırlık kampları sona erdi.

Arnhem kenti yakınlarındaki Doorwerth kasabasında 20 Temmuz;dan bu yana yeni sezona hazırlanan Samsunspor ile Venlo yakınlarındaki Tegelen kasabasında çalışan Orduspor, bugün Almanya üzerinden havayoluyla Türkiye;ye geçecek.

Samsunspor, yoğun geçen Hollanda kampı çerçevesinde 3, Orduspor ise 2 hazırlık maçı yaptı. Kırmızı-beyazlılar 3 maçtan da beraberlikle ayrılırken, Orduspor bir galibiyet bir de mağlubiyet aldı.

Almanya Bundesliga takımı Mönchengladbach'ın U23 ekibiyle yaptığı ilk hazırlık maçından 0-0;lık sonuçla ayrılan Samsunspor, Belçika Birinci Lig ekiplerinden Germinal Beerschot ve Yunan takımı Ergotelis ile 2-2 berabere kaldı.

Orduspor ise Hollanda Birinci Lig (Eredivise) takımlarından NEC Nijmegen;ın genç takımıyla yaptığı ilk hazırlık maçını 1-0 kazanırken, Eredivisie;nin bir başka ekibi De Graafschap;a 4-1 mağlup oldu.

Öte yandan, akşam saatlerinde İstanbul;a varması beklenen Samsunspor;da futbolculara 5 gün izin verildiği bildirildi. Samsun;da 2 Ağustos;ta toplanacak futbolcuların yeni sezon başlayana kadar hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde devam edeceği belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!