Şampiyonluk sözünü tutacağız

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonluk sözünü tutacağız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2009 00:00

Volkan Demirel, Aziz Yıldırım’ın verdiği sözü yerine getireceklerini söyledi.

Haberin Devamı

SARI lacivertli takımda başarılı bir ilk yarı geçiren kaleci Volkan Demirel, başkan Aziz Yıldırım’ın sezon başında camiaya verdiği şampiyonluk sözünü yerine getireceklerini iddia etti.
Fenerbahçe TV’ye konuşan milli futbolcu, “İkinci yarıda önemli fikstür avantajımız var. Çok az sayıda deplasman maçımız olacak. Bu avantajı iyi kullanıp, başkanımızın sezon başında verdiği sözü yerine getirip şampiyon olacağız” dedi.
Takım olarak sezonun ilk yarısında istikrarsız bir grafik çizdiklerini belirten Volkan, kendisinin de son 4-5 haftada oynadıkları maçlarda yeterince iyi olmadığını ifade etti.

Kraliçe’yi istedi, yüzüğü taktı

FENERBAHÇE Kalecisi Volkan Demirel, uzun süredir beraber olduğu Belçika Güzellik Kraliçesi Zeynep Kübra Sever ile nişanlandı. Belçika’da aile arasında yapılan kız isteme merasiminin ardından nişanlanan çift, sezon sonu görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirmeyi planlıyor. Önceki gece yapılan nişan töreninde Volkan, Zeynep Kübra Sever’e, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Kamer’in sahibi olduğu Atasay’dan satın aldığı nişan yüzüğü ve mücevherleri taktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!