Şampiyonluğu Sertap'la kutladılar

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonluğu Sertapla kutladılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2009 15:16

Amerika Beşiktaşlılar Derneği, lig şampiyonluğu sevincini New York'ta Sertap Erener'in de konser verdiği şampiyonluk balosuyla kutladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlaması, Manhattan Roosevelt Otel'de New York Başkonsolosu Mehmet Samsar, eşi Feruze Samsar, geceye onur konuğu olarak davet edilen Beşiktaş Kulübü Alt Yapı Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Halim Aydın ve çok sayıda Beşiktaşlı taraftarın katılımıyla yapıldı.

İstiklal Marşının okunması ile başlayan gecede Amerika Beşiktaşlılar Derneği Başkanı gazeteci Razi Canikligil 2001 yılında kurulan derneklerinin amacının Amerika'da Beşiktaş sevgisini yaymak ve çocukların Türkiye ile olan bağlarını güçlendirmek olduğunu belirtti.
Canikligil, bu çerçevede ABD'de ilk defa çocuklar için Türk futbol takımı kurduklarını söyledi.

Sponsor olan kuruluşlara takdim edilen plaketlerin ardından, açık arttırma yoluyla derneğe gelir sağlamak amacıyla Beşiktaşlı üç futbolcunun imzalı formaları satıldı.

Haberin Devamı

Açık artırmada Holosko'nun imzalı forması 2 bin dolara, Nobre'nin 11 numaralı forması bin 500 dolara, Beşiktaş'ın Alman oyuncusu Ernest'in imzalı forması da bin dolara satıldı. Açık arttırmada önümüzdeki futbol sezonunda kullanılmak üzere iki kişilik şeref tribünü bileti ile Beşiktaş'ın sembolü olan Kartal heykeli de bin 200 dolara satıldı.

Açık artırmanın ardından sahne alan Sertap Erener de söylediği şarkılarla Beşiktaşlı taraftarları coşturdu.

Gece boyunca Beşiktaş marşları çalınan ve sezon boyunca oynanan maçlardan gol görüntülerinin izletildiği baloda, şampiyonluk pastası ise Başkonsolos Mehmet Samsar ve onur konuğu Halim Aydın tarafından kesildi.

Şampiyonluk balosu çekilişlerin ardından son buldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!