Şampiyonlar para değil forma istedi

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlar para değil forma istedi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2001 00:00


Haberin Devamı

Beşiktaş Hentbol Takımı oyuncuları, Türkiye Kupası'nı kazandıktan sonra ‘‘Ne para ne de başka bir şey istiyoruz. Bize taşıdığımız formaları verin’’ dediler.

Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı oyuncuları Türkiye Ligi'ni ikinci olarak bitirirken Türkiye Kupası'nı da kazandılar. Siyah beyazlı hentbolcüler yönetimden böylesi bir başarı sonrası ne prim ne de destek istediler, onların istedikleri sadece maçlarda giydikleri formaydı.

Hentbol menajeri Mehmet Topçu, az bir transfer ücreti ile oluşturdukları Hentbol takımı oyuncularının tamamının üniversite mezunu olduğunu belirterek ‘‘Bu sporcular Türk sporunun gururları. Onlar başarıya giderken yönetimden ne para nede başka bir istekte bulundular. Sadece sezon boyunca taşıdıkları kutsal formanın kendilerine verilmesini istediler’’ dedi. Takımın sayı kralı Emre Yılmaz forma aşkı ile büyük başarıyı yakaladıklarını belirterek ‘‘Milli takım oyuncusuyum. Şirket takımlarının astronomik tekliflerini reddedip Beşiktaş'a geldim. Türkiye ligini ikinci bitirdik, Türkiye Kupasını kazandık böylesi önemli zaferin altında giydiğimiz formanın aşkı yatıyor’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!