Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerimiz belli oluyor

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlar Ligindeki rakiplerimiz belli oluyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2012 12:14

Voleybolda Bayanlar Şampiyonlar Ligi'nde grup maçlarının ardından 12 takımın yer alacağı play-off turu kuraları yarın çekilecek.

Şampiyonlar ligi gruplarında ilk iki sırayı alan toplam 12 takım, bir üst etap olan play-off 12 turunda yerlerini almak üzere yarın TSİ 16.00'da Lüksemburg'da düzenlenecek kura çekimini bekliyor.

Play-off 12 etabına yükselen takımlar şöyle:
(A) Grubu: Vakıfbank (Türkiye), RC Cannes (Fransa)
(B) Grubu: Rabita Bakü (Azerbaycan), Atom Trefl Sopot (Polonya)
(C) Grubu: Galatasaray Daikin (Türkiye), Unendo Yamamay Busto Arsızıo (İtalya)
(D) Grubu: Eczacıbaşı VitrA (Türkiye), Azerrail Bakü (Azerbaycan)
(E) Grubu: Dinamo Kazan (Rusya), Schwerıner SC (Almanya)
(F) Grubu: Lokomotiv Bakü (Azerbaycan), Dinamo Moskova (Rusya)

Dörtlü Final organizatörü de belirleniyor
Bu arada 2013 Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final organizatörü de kura çekimi sırasında açıklanacak. Dörtlü final organizatörü play-off 12 turunda yer alan takımlardan biri olacağı için organizatör ülke yerini en iyi puana sahip grup üçüncüsü İtalyan ekip Asystel Carnaghi Villa Cortese'ye bırakacak.

Öte yandan aynı grupta yer alan takımlar, play-off 12 etabında tekrar karşılaşmayacak. Dörtlü Final'de, final organizatörü de dahil aynı ülkeden en fazla 2 ülke yer alabilecek ve lig etabını birinci bitiren takımlara ikinci maçlarında ve olası altın set oynanırken ev sahibi olma avantajı sağlanacak.

Şampiyonlar Ligi lig etabında grup üçüncüsü diğer 4 takım, (A) Grubu üçüncüsü Uralochka-NTMK Ekaterınburg (Rusya), (C) Grubu üçüncüsü Tauron MKS Dabrowa Gornıcza (Polonya), (E) Grubu üçüncüsü 2004 Tomis Constanta (Romanya) ve (F) Grubu üçüncüsü Bank BPS Fakro Muszyna (Polonya), yollarına 2013 CEV Kupası Challenge etabından devam edecek.

Bu takımların, içlerinde Fenerbahçe'nin de bulunduğu rakipleri ise perşembe günü belli olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!