Şampiyonlar Ligi servet kazandırdı

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlar Ligi servet kazandırdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2009 09:56

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde E, F, G ve H gruplarında oynanan 8 karşılaşmada bir hayli ilginç sonuçlar çıktı.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin tüm gollerini izleyin...

Rubin Kazan deplasmanda Barcelona'yı 2-1 yenerken, Inter evinde Dinamo Kiev ile 2-2 berabere kaldı, Arsenal deplasmanda AZ Alkmaar ile 1-1'lik skor ile yenişemedi, Liverpool evinde Lyon'a ve Glasgow Rangers da yine sahasında Unirea'ya mağlup oldu.

Bu ilginç sonuçlara göre Şampiyonlar Ligi'nde oynanan 8 maç için "İdddaa" oynayanlar servet kazandı. Bu 8 maçı doğru sonuçla bilen, 1 liralık kupona, tam 33 bin 64 lira kazandı.

İşte dün gece alınan sonuçlar ve iddaa oranları:

Debrecen 3-4 Fiorentina / 1.30
Liverpool 1-2 Lyon / 4.60
Barcelona 1-2 Rubin Kazan / 12.50
Inter 2-2 Dynamo Kyiv / 4.75
Glasgow Rangers 1-4 Unirea Urziceni / 4.30
Stuttgart 1-3 Sevilla / 1.75
Az Alkmaar 1-1 Arsenal / 3.75
Olympiakos 2-1 Standard Liege / 3.30

Haberin Devamı

BARCELONA'YI EVİNDE GÖKDENİZ YIKTI

Şampiyonlar Ligi 1. Tur F Grubu 3. maçında Gökdeniz Karadeniz'in forma giydiği Rus ekibi Rubin Kazan büyük bir sürprize imza atarak dünya devi Barcelona'yı, 100 bin kişilik Nou Camp Stadı'nda, Gökdeniz'in golü ile 2-1 yenmeyi başardı.

İşte Gökdeniz'in mükemmel golü / Video

Barcelona - Rubin Kazan maçından kareler

Rubin Kazan'ı galibiyete taşıyan goller, 2. dakikada Aleksandr Ryazantsev ve 73. dakikada Gökdeniz Karadeniz attı. Barcelona'nın tek golü ise 48. dakikada Zlatan Ibrahimovic'den geldi.

F GRUBU'NDA PUAN DURUMU

1. Barcelona 4
2. Dinamo Kiev 4
3. Rubin Kazan 4
4. Inter 3

Kadrolar

Barcelona: Victor Valdes, Daniel Alves (Dk. 90 Sergio Busquets), Gerard Pique, Rafael Marquez (Dk. 80 Seydou Keita), Eric Abidal, Xavi Hernandez, Andres Iniesta, Yaya Toure, Zlatan Ibrahimovic, Lionel Messi, Pedro Ledesma (Dk. 66 Bojan Krkic)

Rubin Kazan: Sergey Ryzhikov, Cristian Ansaldi, Cesar Navas, Lasha Salukvadze, Roman Sharonov, Sergey Semak (Dk. 43 Rafal Murawski), Aleksandr Ryazantsev (Dk. 84 Alan Kasaev), Christian Noboa, Vitali Kaleshin, Gökdeniz Karadeniz (Dk. 90 Aleksey Popov), Alejandro Dominguez

İSPANYOL BASINI GÖKDENİZ'İ GÖKLERE ÇIKARDI

Rusya şampiyonu Rubin Kazan'ın Şampiyonlar Ligi F Grubu maçında Barcelona'yı deplasmanda 2-1 yenmesi İspanya'yı şaşkınlığa uğratırken, maçın sonucunu belirleyen golü atan milli futbolcu Gökdeniz Karedeniz'i İspanyol basını övgülere boğdu.

MARCA: "KARADENİZ BALDIRI ÇIPLAK BARÇALILARI ÖLDÜRDÜ"

"Rus ordusu imkansız gibi görüneni başardı" başlığını kullanan Marca Gazetesi, "Ryazantsev attığı muhteşem golle maçı çıkmaza sokarken, Karadeniz baldırı çıplak Barçalıları öldürdü" ifadesine yer verdi.

Barça artık şampiyon değil diyen As, Katalan ekibin zor günler geçirdiğini, Messi'nin fiziksel ve psikolojik olarak pilinin bittiğini, beraberlik golüyle biraz umutlandılarsa da Gökdeniz'in görünmesiyle Valdes'in çıkışının kapandığını yazdı.

EL MUNDO: "BARCELONA ZAFERİN EN YAKIN GÖRÜNDÜĞÜ ANDA KARADENİZ'E DİRENEMEDİ"

Gökdeniz, Dominguez, Ryazantsev ve Salukvadze'nin kendi özel ışıklarıyla parladıklarını belirten El Mundo Deportivo Gazetesi de, "Özellikle ikinci golü atan Karadeniz, Chori Dominguez'in tasarladığı ve öldürdüğü pozisyonu büyük bir hızla kontratağa çevirerek doruğa ulaştı" sözlerine yer verdi.

El Mundo da "Barcelona zaferin en yakın göründüğü anda Karadeniz'e direnemedi" sözleriyle Gökdeniz'i övdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!