Şampiyondan rekor denemesi

Güncelleme Tarihi:

Şampiyondan rekor denemesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2014 00:28

Bu akşam Akhisar Belediye’ye konuk olacak Ersun Yanal’ın öğrencilerinin tek hedefi 3 puan... Geçmişte Galatasaray 1987-88 sezonunda en büyük farka (12 puan) imza atmıştı.

Haberin Devamı

SÜPER Lig’de bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından en fazla puan farkıyla şampiyonluk kazanan takım olmak isteyen Fenerbahçe, bugün Akhisar Belediyespor ile oynayacağı mücadeleden galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Sarı lacivertliler, 32. hafta karşılaşmasında da 3 puanı elde etmeyi istiyor.
Şampiyonluğunu erken ilan etmesinin ardından, en fazla puan farkıyla şampiyonluk kazanan takım unvanını almayı hedefleyen Kanarya, Akhisar Belediyespor maçında gülüp, puan farkını 12 yapmaya çalışacak.

26 YIL ÖNCE TARİH YAZILDI

LİG tarihinde 3 puanlı sisteme geçilen 1987-1988 sezonundan bu yana şampiyon takım ile lig ikincisi arasındaki en yüksek fark 12 olurken, sarı lacivertlilerin kalan maçlarda bu farkı artırma şansı bulunuyor. 68 puanla zirvede bulunan Fenerbahçe ile 59 puanlı ikinci sıradaki Galatasaray ve 58 puanlı üçüncü sıradaki Beşiktaş’ın, ligde kalan bölümde alacağı sonuçlar durumu belirleyecek.
Ligde en fazla puan farkıyla şampiyonluğu Galatasaray (1987-88) elde etti. Cimbom 90 puanla, 2. Beşiktaş’ın (78 puan) 12 puan önünde yer almıştı.

ŞAMPİYON SAHNE ALIYOR

Haberin Devamı

LİGİN 32. haftasında, şampiyonluğunu geçen hafta garantileyen F.Bahçe, bugün 19.00’da Akhisar’a konuk oluyor. Sarı lacivertlilerde sakat olan Salih Uçan, Hasan Ali ve Egemen yok. Akhisar’da Çağdaş cezalı.

AKHİSAR BLD.

Oğuz
Emrah Eren
Sonko
Uğur
Güray
Merter
Kenan
Bilal
Sertan
Bruno
Niasse

FENERBAHÇE

Mert
Gökhan
Bekir
Kadlec
Caner
M. Topal
Holmen
Alper
Emenike
Sow
Webo

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!