Şampiyonaya birlikte hazırlanıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonaya birlikte hazırlanıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2012 00:00

Dünya evine 5 ay önce giren milli kick boksçular Hülya ve Ünal Alkayış çifti, Avrupa Şampiyonası'na birlikte hazırlanıyor.

Kick Boks Milli Takımı, Ankara'da 30 Ekim-3 Kasım tarihleri arasından yapılacak WAKO Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nın çalışmalarını Elmadağ Kamp Eğitim Merkezi'nde sürdürüyor. Beş ay önce hayatlarını birleştiren Alkayış çifti de bu kampta şampiyonaya hazırlanıyor.

Türkiye şampiyonluğu sevincini 3 kez yaşayan Ünal Alkayış, eşini ringde görüp tanıştığını söyledi. Arkadaşlığın ilerleyen dönemlerde “aşka” dönüştüğünü anlatan milli boksör, “Türkiye şampiyonalarına beraber gidiyorduk. Bu süreçte de arkadaşlığımız ilerledi ve evliliğe kadar gitti. Bir şampiyon olarak eş tercihim de şampiyondan yana oldu” dedi.

”Birlikte şampiyonluk sevinci yaşarız”

Dünya şampiyonu Hülya Alkayış ise morallerinin üst seviyede olduğunu ifade ederek, mutlu evliliklerini çifte şampiyonlukla taçlandırmak istediklerini dile getirdi. Avrupa şampiyonasında Türkiye'yi eşiyle birlikte temsil edeceğini hatırlatan Alkayış, “İnşallah Avrupa Şampiyonası'nda çifte altın madalya kazanırız” diye konuştu.

Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşecek şampiyonada 34 ülkeden yaklaşık 800 sporcu mücadele edecek. Türkiye'yi şampiyonada temsil edecek 62 sporcu ise 27 Ekim'e kadar çalışmalarını Elmadağ Kamp Eğitim Merkezi'nde sürdürecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!