Şampiyon Zverev

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon Zverev
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2007 00:00

Alman tenisçinin mutlu sona ulaştığı turnuvanın ATP’nin kadrolu temsilcisi Pedro Bravo, İstanbul’daki turnuva için "Akbank Private Bangking TED OPEN’ı bütün dünya tanıyor" dedi.

59. TED Open’ı Moskova doğumlu 20 yaşındaki Alman Mischa Zverev, aynı yaştaki Slovak rakibi Lukas Lacko’yu iki sette yenerek kazandı. Tenisçi bir ailenin çocuğu olan Zverev, dünya sıralamasında daha iyi olan rakipleri karşısında fazla zorlanmadı. Tüm turnuva boyunca ancak bir set kaybetti. Kazancı ise 14 bin 400 dolar ve 80 dünya sıralaması puanı oldu.

TED Open gözlemcisi, ATP’nin kadrolu temsilcisi Pedro Bravo turnuva hakkında görüşlerini özetle şöyle açıkladı: "3. kez İstanbul’a geliyorum. Akbank Private Banking TED Open dünya tenisinin tanınan ve beğenilen turnuvalarından biri. Çok iyi bir organizasyon. Siz turnuvada tur atlayacak tenisçiler yetiştirdiğiniz takdirde, TED Open çok daha büyük ilgi çekecektir."

Midesinin kurbanı

Herkesin merak ettiği ve değişik yorumlara neden olan ünlü Fabris Santoro’nun neden ikinci turda sahadan çekildiği sorusunu ise Petro şöyle yorumladı: "Bu seneki TED Open’ın 1 numaralı seribaşı dünyada 40 numara ve favori gösterilen Fransız Santoro’nun, genç Lüksemburglu tenisçiye maçı yarıda bırakması Santoro’nun mide ağrısından kaynaklandı. Doktor da bunu raporuyla beyan etti. Durumu raporla beraber ATP’ye bildireceğim."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!