Şampiyon ve kralı

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon ve kralı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 1998 00:00

Haberin Devamı

Penaltı yok

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu yıl da Türkiye Ligi'nin Gol Kralı Hakan Şükür. Liglerin bitmesine bir hafta olmasına rağmen attığı 31 golle en yakın rakibi Hami'yi 11, Serkan'a 13, Aykut'a 15 gol fark attı. Ligde Vanspor'un 33 maçta attığından daha fazlasını tek başına atan Hakan Şükür, rakip ağlara penaltı golü bırakmadan bu rakama ulaştı.

GÜMÜŞ AYAKKABI

Hakan ayrıca Avrupa'da da gümüş ayakkabı mücadelesi veriyor. Hollanda'nın Vitesse takımında oynayan Yunanlı Machlas 34 gol ve 68 katsayısı ile birinci durumda. Hakan'ın 62 katsayısı var. İtalya'nın Udinese takımında oynayan Alman Bierhoff 25 gol ve 50 katsayı ile üçüncü sırada. Ajaxlı Şota ve G.Rangerslı Negri de 48 katsayı ile dördüncü.

DÜNYA BASININDA

Dünyanın en ünlü ajanslarından biri olan AP, Galatasaray'ın şampiyonluğunu işte bu fotoğrafla dünyaya duyurdu. Ajans, sarı kırmızılı ekibin 12. kez mutlu sona büyük yıldızı Hakan Şükür'ün golleriyle ulaştığını da vurguladı.

Prim 125 milyar

Galatasaray Yönetimi, futbol takımına şampiyonluk primi olarak 125 milyar lira veriyor. Sezon boyunca müthiş bir mücadele veren sarı kırmızılılar ayrıca çeşitli hediyelerin de sahibi olacak. 125 milyarın 62 milyarının Teknik Direktör Fatih Terim ile teknik kadroya verileceği, 63 milyarın da futbolculara ödeneceği belirtildi.

G.Saraylılar ‘32.Gün’de

G.Saraylı futbolcular ve yöneticiler, bu akşam saha yerine canlı yayında ter dökecek. Şampiyonluk kutlaması şeklinde hazırlanan ‘‘32. Gün’’de, Galatasaray Üniversitesi öğrencileri, futbolcular ve yöneticilere futbol dışında siyaset ve ekonomi konularında da sorular yöneltecek. Galatasaray Üniversitesi'nden bu akşam saat 23.15'te canlı olarak yayımlanacak olan programa Başkan Faruk Süren ile Teknik Direktör Fatih Terim de katılacak.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!