Şampiyon güreşçiye ev ve araba

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon güreşçiye ev ve araba
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2006 12:31

Guatemala’da yapılan 46 ülkenin katıldığı Dünya Yıldızlar Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda 74 kiloda altın madalya kazanan Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü güresçisi Ümit Bedel’e Hendek Belediyesi otomobil ve ev hediye etti.

Haberin Devamı

Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Tadım Basketbol Müsakabaları grup eleme maçlarının devre arasında şampiyon güreşçinin hediyeleri verildi. Salona getirilen 2006 model lüks otomobil ile Hendek’teki evin anahtarı Belediye Başkanı Ali İnci tarafından verildi.

Başkan Ali İnci, “Bundan sonra da derece alacak tüm sporcuları ödüllendireceğim” dedi. Dünya şampiyonu Ümit Bedel ise bu şampiyonada emeği geçenlere teşekkür etti. Şampiyonu daha sonra sporcu arkadaşları omuzlarına aldı.
Ümit Bedel ilk defa 2006 yılında Rize’de yapılan Türkiye Şampiyonası’nda bütün rakiplerini geride bırakarak Türkiye şampiyonu oldu. Antalya’da yapılan uluslararası turnuvada İranlı rakibine yenilerek ikinci, Almanya'da yapılan Uluslararası turnuvada birinci ve Macaristan’da yapılan Avrupa Şampiyonası’nda Polonyalı rakibine yenilerek Avrupa ikincisi oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!