Şampiyon gibi

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon gibi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2000 00:00

Haberin Devamı

B. Leverkusen, Almanya’da zafere koşuyor

Daum'un çalıştırdığı Bayer Leverkusen, Eintracht Frankfurt'u 4-1 yenerek tarihindeki ilk Almanya Lig şampiyonluğu yolunda büyük bir avantaj yakaladı. Leverkusen, ligin son haftasında Unterhaching'le berabere bile kalsa şampiyon olacak.

ALMANYA Ligi'nde Christoph Daum'un çalıştırdığı Bayer Leverkusen, kümede tutunma uğraşındaki Eintracht Frankfurt'u 4-1 yenerek, bitime 1 hafta kala ilk şampiyonluğunu ilan etme yolunda büyük bir avantaj yakaladı. 73 puanı olan ve Bayern Münih'in önünde ilk sırada yer alan Leverkusen, bu hafta SpVggg Unterhaching karşısında alacağı 1 puanla bile şampiyonluğunu ilan edecek. Leverkusen'i E.Frankfurt karşısında galibiyete taşıyan golleri Neuville, Kirsten, Rink ve penaltıdan Beinclich atarken, konuk takımın golü Krach'tan geldi.

Beyern Münih de Arminia Bielefeld'i deplasmanda 3-0 yenerek şampiyonluk umudunu son haftaya taşıdı. Bayern'in gollerini Salihamidzic ile Elber (2) attılar.

Borussia Dortmund ise konuk ettiği Schalke ile 1-1 berabere kalınca küme düşme tehlikesini atlatıp ligde kalma şansını yakaladı. Sand'ın golüyle yenik duruma düşen Dortmund, Nijhuis ile beraberliği yakaladı.

Diğer sonuçlar şöyle: Hamburg-SpVgg Unterhaching: 3-0, SSV Ulm-VfL Wolfsburg: 2-0, Freiburg-Kaiserslautern: 2-1, 1860 Münih-Hertha Berlin: 2-1, Werder Bremen-MSV Duisburg: 4-0, Hansa Rostock-Stuttgart: 1-4.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!