Samet Aybaba Özbekistan'da

Güncelleme Tarihi:

Samet Aybaba Özbekistanda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2009 00:00

Geçen hafta içinde Trabzonspor’un kapısından dönen ve Bordo-Maviili kulüpte yönetim krizine neden olan Teknik Direktör Samet Aybaba Özbekistan yolcusu..

Haberin Devamı

2 hafta önce de Aybaba’ya teklifte bulunan ancak Trabzonspor olayları nedeniyle geri adım atmak zorunda kalan Özbekistan’ın Pakhtakor Tashkent Kulübü Başkanı Samvel Babayan bugün Türkiye’ye gelerek tecrübeli hocayla bir görüşme daha yaptı ve prensipte anlaştılar.. Aybaba’nın Paktakor’dan yıllık 2 milyon euro alacağı öğrenildi..

Bilindiği gibi geçtiğimiz sezon Chelsea’yi çalıştıran Brezilyalı ünlü Hoca Felipe Scolari de önceki gün Pakhtakor‘un Özbekistan Ligi’ndeki en büyük rakibi Bundyakor’da teknik direktörlük görevine getirilmişti.. Böylece Scolari ile Aybaba ligdeki şampiyonluk yarışında birbirlerine rakip oldular..

Özbekistan Ligi’nde halen Bundyakor lider durumda bulunurken, Pakhtakor Tashkent ikinci sırada yer alıyor. Özbek ekibi aynı zamanda Şenol Güneş’in çalıştırdığı Kore’nin Seul takımı ile Asya Şampiyonlar Ligi’nde son 8 takım arasında kıyasıya bir mücadele veriyor.

Haberin Devamı

ÜMİT KARAN DA GİDİYOR

Menajer Ayhan Yeşilbaş, Samet Aybaba’nın önümüzdeki hafta içinde Özbekistan’a gideceğini ve Pakhtakor takımının tesislerini gezeceğini belirtetek, ‘’Samet Hoca, Ümit Karan ile Rüştü’yü de götürmek istiyor. Ümit ile prensipte anlaştık. Ancak Rüştü ile görüşmeler sürüyor’’ dedi..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!