Sambacı harekatı

Güncelleme Tarihi:

Sambacı harekatı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2007 00:00

Trabzonspor Yönetimi, büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Mescinhi ile Fernandao’yu, fiyatlarının artmaması için 5 Ocak’tan önce Türkiye’ye getirmeyi planlıyor.

TRABZONSPOR Yönetimi, görüşüp büyük ölçüde anlaşma sağladığı 2 Brezilyalı futbolcuyu 5 Ocaktan önce Türkiye’ye getirmeyi planlıyor. Brezilya’nın İnternacional takımında forma giyen 26 yaşındaki Alex Raphael Mescinhi’nin orta saha, 29 yaşındaki Fernandao’nun da forvet oyuncusu olduğu bildirildi. Bordo mavililerin 2 futbolcuyu, fiyatlarının artmaması için 5 Ocak’ta Dubai’de İnternacional ile Stuttgart arasında oynanacak Dubai Cup maçından önce Türkiye’ye getirmek istediği öğrenildi. Yönetimin 2 futbolcu için İnternacional’a 6 milyon dolar teklif ettiği, Alex’in alacağı ücret konusunda büyük ölçüde anlaşma sağlandığı, Fernandao’da ise maddi açıdan sıkıntı yaşandığı belirtildi.

Sıcak para arayışı

Transfer için sıcak para arayışına giren yönetimin 2 futbolcunun transferinin de gerçekleşmeme ihtimali karşısında İsveçli golcü Rada Prica ve Gineli sol açık Fode Mansere ile temaslarını sürdürdüğü kaydedildi. Öte yandan Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Emin Kahraman, parasını alamadığı için FIFA’ya başvurduğu ve takıma dönmeyeceği iddia edilen Yattara konusunda bir problemlerinin olmadığını söyledi. Kahraman, "Yattara’ya 1 YTL dahi borcumuz yok. O, Afrika Kupası’na katılacak. Şu anda izinli ve ülkesinde bulunuyor" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!