Salenko turist gibi

Güncelleme Tarihi:

Salenko turist gibi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 1997 00:00

Haberin Devamı

İstanbulspor'da Rus futbolcu sorun olmaya devam ediyor. Doktorlar Salenko'nun fiziksel olarak hazır olduğunu belirtiyor, o ise ‘‘Hazır değilim’’ diyor

Ameliyat oldu

İstanbulspor'un ünlü Rus golcüsü Oleg Salenko, Türkiye'de turist gibi yaşıyor. Geldiği sezonun ikinci yarısında 14 maç oynayan ve 11 gol atan Salenko 1996-97 sezonunun ilk maçı olan Ankaragücü'ne karşı forma giydikten sonra sakatlanarak bir köşeye çekildi. Biri Türkiye'de, diğeri Amerika'da iki ameliyat geçiren golcü futbolcunun tüm masrafları İstanbulspor tarafından karşılandı.

Sorunu yok

Bu arada İspanya'daki evine giderek bir süre dinlenen Salenko, bu sezon başında tekrar İstanbulspor'a dönerek idmanlara çıktı. Ancak, sürekli sakatlığını ileri süren Rus futbolcu, Şekerspor maçında 23, G.Birliği maçanda da 20 dakika oynadıktan sonra iyice sorun olmaya başladı. Doktorların hiç bir fiziksel problemi sorunu olmadığını söylediği Salenko'nun bu tutumuna kimse bir anlam veremiyor.

Kulüp rahatsız

Teknik Direktör Saffet Susiç ise, bu sezon sonunda sözleşmesi bitecek Salenko'ya her hafta başı şu soruyu soruyor: ‘‘Bu haftaki maça hazır mısın?’’ Aldığı yanıt ise hep aynı: ‘‘Hayır, hazır değilim.’’ Florya'da lüks bir dairede oturan ve transfer taksitlerini günü gününe alan Rus futbolcunun bu davranışları kulüp çevrelerince de artık hoş karşılanmıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!