Sakin ol hedefe yürü

Güncelleme Tarihi:

Sakin ol hedefe yürü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2013 01:03

F.Bahçe Teknik Direktörü yaptığı toplantıda, “Beraberlik değil, galibiyet için sahaya çıkacağız. Hiçbir koşulda sakinliği elden bırakmayın” diye konuştu.

Haberin Devamı

SÜPER Lig’de F.Bah-çe’nin çıkacağı kader maçlarından biri; Trabzonspor... İşte tam da bu maç öncesinde sarı lacivertlilerin hocası Aykut Kocaman, futbolcularıyla özel olarak bir görüşme yaptı.
Kocaman, “Bu maçı kazanmak çok önemli. Aksi taktirde Kasımpaşa ve Beşiktaş maçları öncesinde G.Saray’la puan farkı 9’a çıkacak. Sadece futbola konsantre olmalıyız” ifadelerini kullandı.

‘HER DAKİKA TEDBİRLİ OLUN’

TECRÜBELİ teknik adamın toplantıda şunları söylediği öğrenildi: “Beraberlik değil, galibiyet için sahaya çıkacağız. Hiçbir koşulda sakin davranın. 90 dakika boyunca, rakibimizin sahadaki zaaflarının üzerine gitmeliyiz. İstediğimiz sonucu ancak bu şekilde elde edebiliriz. Hangi koşulda olursa olsun, defansta tedbiri elden bırakmayın. Burada alacağımız üç puan, gelecek haftalar için bize büyük bir ivme kazandıracaktır.”

Haberin Devamı

RİZE’DEKİ KAMPTAN MAÇA

ÖTE yandan F.Bahçe cephesinde, karşılaşma öncesi Trabzon Başkanı Sadri Şener’in açıklamaları memnuniyet yarattı. Aykut Kocaman’ın Rize’de kamp yaptırdığı sarı lacivertller, burada gerçekleştirdiği tüm antrenmanlarını da basına kapalı yaptı.
Kocaman takımı gerginlikten uzak tutmak adına maça direkt olarak Rize’den gidilmesine karar verdi. Olay çıkmaması için kentte geniş güvenlik önlemleri de alındı. Fenerbahçe, Trabzon Valiliği’ne bir yazı göndererek tüm güvenlik önlemlerinin alınmasını istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!