Sakatlıklar geçit vermiyor

Güncelleme Tarihi:

Sakatlıklar geçit vermiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2013 17:17

Sarı-kırmızılı kadın voleybol takımında Rabadzhieva'nın 4-6 hafta, Aslı Kalaç'ın da 2 hafta takımdan ayrı kalacağı açıklandı.

Haberin Devamı

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı'nda sakatlık geçiren Dobriana Rabadzhieva'nın 4-6 hafta, Aslı Kalaç'ın da 2 hafta takımdan ayrı kalacağı açıklandı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Aslı Kalaç'ın geçtiğimiz hafta VakıfBank ile oynanan Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi karşılaşmasında, Rabadzhieva'nın ise 30 Ekim'de DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde Azeryol Bakü ile yapılan karşılaşmada sakatlandığı belirtilerek, şöyle denildi:

"Smaçörümüz Dobriana Rabadzhieva'nın sakatlığına sol arka adale semimembranosus kasında 2B derecesinde yırtık teşhisi konmuştur. Sporcumuz yaşadığı sakatlık hafif olmasına rağmen, sakatlığın gerçekleştiği bölgenin riskli olmasından dolayı tam iyileşme sağlanmadan sahalara dönemeyecektir. Rabadzhieva'nın tedavi süresi 4 ila 6 hafta olarak belirlenmiştir. Orta oyuncumuz Aslı Kalaç ise ayak bileği bağlarında ikinci derece yırtık teşhisi ile tedavi olmaya başlamıştır. Sporcumuzun iyileşme süresi 2 hafta olarak belirlenmiştir. Oyuncularımızın tedavileri takım fizyoterapisti Samet Polat gözetiminde sürdürülmektedir."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!