Sainz kazandı ama lider Al-Attiyah

Güncelleme Tarihi:

Sainz kazandı ama lider Al-Attiyah
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2011 15:58

Dakar Rallisi’nin sondan bir önceki etabını Carlos Sainz kazanmasına rağmen genel sıralamada Nasser Al-Attiyah’ın açık farkla üstünlüğü sürüyor.

Haberin Devamı

Carlos Sainz etabı beş saat 37 dakika 18 saniyelik derecesiyle birinci olarak tamamladı. Genel sıralama ikincisi De Villiers ise liderin iki dakika 43 saniye arkasında ikinci olurken genel sıralama lideri Al-Attiyah, Sainz’ın altı dakika 11 saniye arkasında kaldı.

Sainz bu etap zaferiyle birlikte Dakar Rallisi'nde en çok etap kazanan pilot ünvanını Stephane Peterhansel'in elinden aldı. Sainz'ın 23 Dakkar galibiyeti etap zaferi bulunuyor.

Genel sıralamada ise Nasser Al-Attiyah’ın açık farkla liderliği sürüyor. Katarlı pilot ikinci sıradaki De Villiers’in 48, üçüncü sıradaki Sainz’ın ise 81 dakika önünde yer alıyor.

Motosiklet kategorisinde ise günün galibi genel sıralama lideri Marc Coma oldu. İspanyol motosikletçi, etabı altı saat 42 dakika 42 saniyede tamamladı. İkinci sıradaki Despres onu 43 saniye ile takip etti. Genel sıralamada ise Coma, Despres’in 16 dakika 36 saniye önünde yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!