Şahinkaya takipte

Güncelleme Tarihi:

Şahinkaya takipte
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bordo mavili takımın eski futbolcularından Güngör Şahinkaya'nın, 12 Kasım Cuma günü oynanacak Polonya-Türkiye Ümit Milli maçını izleyeceği ifade edildi. Burada hem Polonya, hem de Türkiye Ümit Milli takımlarındaki oyuncuları takip edecek olan Şahinkaya, daha sonra da Almanya'ya geçerek buradaki gurbetçi futbolcuların maçlarını takip edecek. Beğendiği futbolcularla ilgili raporunu da yönetime verecek.

Okan hastanelik

Trabzonspor'un genç savunma oyuncusu Okan Özke, akut bronşit teşhisiyle önceki akşam Özel Karadeniz Hastanesi'ne yattı. Bu futbolcunun uzun süredir sinüzüt olduğu, akıntıların mide bulantısı ve baş dönmesine neden olduğu kaydedildi. Gençlerbirliği maçından önce tedavi olması gereken Okan, maçın önemi nedeniyle ancak önceki akşam hastaneye kaldırıldı. Antibiyotik verilen Okan, bugün taburcu edilecek.

Transfer bitmiyor

TrabzonsporTeknik Direktörü Ahmet Suat Özyazıcı, istediği futbolcularla ilgili resmi raporunu dün yönetime verdi. Özyazıcı'nın ‘‘alınsın’’ dediği futbolcular arasında, Samsunspor'dan Celil, Serkan, Beşiktaş'tan Ali Eren, G.Antepspor'dan Desire, İstanbulspor'dan Halilagiç, Kocaelispor'dan Dobrovski, Bursaspor'dan Murat ve G.Birliği'nden de Ümit Ozat ile Ümit Karan bulunuyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!