Şahin Kömürcü yeniden başkan seçildi

Güncelleme Tarihi:

Şahin Kömürcü yeniden başkan seçildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2012 14:32

Beyzbol Softbol Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu'nun 3. Olağan Genel Kurulu'nda, Şahin Kömürcü yeniden başkanlığına seçildi.

Kartallar Holding Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula Şahin Kömürcü tek aday olarak katıldı. Kömürcü, genel kurulda 157 delegenin 153'nün oyu ile tekrar başkan seçildi.

Şahin KÖmürcü, seçim öncesinde yaptığı konuşmasında, göreve geldiklerinde federasyon bünyesinde sadece beyzbolun faal olduğunu belirterek, kendi dönemlerinde softbol, korumalı futbol ve ragbiyi de bünyelerine kattıklarını söyledi.

Kömürcü, en büyük hedefinin yeni olimpik spor olan ragbide Türkiye'yi 2016 olimpiyatlarına dahil etmek olduğunu vurgulayarak, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Beyzbol, sofbol ve korumalı futbolda da çok daha ileri düzeyde olacağız. İddiamızı her alanda sürdüreceğiz” dedi.

Yönetim, disiplin ve denetleme kurulları şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Şahin KÖmürcü, Koray Kartal, Salim Koşer, Kenan Tektemur, Ahmet Güçlü, Nihat Öztaş, Sıddık Topaloğlu, Koray Akar, Metin Özmen, Ercan Kahraman, Mustafa Hatipler, Taner Hacıbekiroğlu, Mehmet Altıbarmak, Bektaş Yıldırım.

Denetim Kurulu: İhsan Tetik, Afşin Sevimli

Disiplin Kurulu: Oğuz Turhan, Alper Yalçın, Mehmet Emin Ulaşanoğlu, Metin Ceylan, Metin Çakarel
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!