"Sahaya kazanmak için çıkacağız"

Güncelleme Tarihi:

Sahaya kazanmak için çıkacağız
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2012 13:05

Bank Asya 1. Lig'de yarın sahasında Sakaryaspor ile karşılaşacak TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Cengiz Seçsev, “Bu tür maçlar, kolay olmayacak maçlardır ama ne derece zor olursa olsun, sahaya kazanmak için çıkacağız” dedi.

Seçsev, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tavşanlı'daki idman sahasında buzlanma oluştuğu için son antrenmanı halı sahada gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Her maça kazanmak için çıktıklarını belirten Cengiz Seçsev, Sakaryaspor'u yenmeleri halinde bu takımla olan puan farkını artıracaklarını söyledi.

Seçsev, maçın zorluk seviyesinin yüksek olduğuna dikkati çekerek, şöyle konuştu: “Bu tür maçlar, kolay olmayacak maçlardır ama ne derece zor olursa olsun, sahaya kazanmak için çıkacağız. Aklımızdan başka bir şey geçmiyor. Her zaman sahaya çıkıp, en iyi mücadelemizi sergilemek amacındayız. Kayseri'de kar yağışı vardı ve zemin yumuşaktı ama buradaki hava şartları, sahayı daha sert hale getirmiş vaziyette. Aynı zamanda kaygan bir sahada oynayacağımızı düşünüyorum. Bu durum da genelde deplasman takımlarının avantajına olmuştur. İnşallah maç saatine kadar hava yumuşar.”

Taraftarlardan 90 dakika süresince takımını desteklemesini isteyen Seçsev, taraftar desteği ne kadar fazla olursa oyuncularının kazanma azminin o kadar artacağına inandığını da sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!