Sağlam: Takımın huzurunu bozuyorlardı

Güncelleme Tarihi:

Sağlam: Takımın huzurunu bozuyorlardı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2004 15:29

Serkan Aykut, Cenk İşler, Ali Akdeniz, Erman Güraçar ve Göksel Gencer’in takımla ilişkilerinin kesilmesinin Samsun’da yarattığı depremin etkisi sürüyor. Başkan İsmail Uyanık, bu 5 futbolcunun takıma dönmelerinin kendi projesi olduğunu belirterek, "Böyle olmasını istemezdim. Çok üzgünüm" dedi. Teknik Sorumlu Ertuğrul Sağlam ise kararın tamamen teknik olduğunu ifade ederek, "Takımın huzurunu bozuyorlar" dedi.

Haberin Devamı

"ÜZGÜNÜM"

Başkan İsmail Uyanık, kararın tamamen teknik olduğunu, bu oyuncuların takımın huzurunu bozacak davranış ve tutum içerisine girdiklerini belirterek, “Olayların bu aşamaya gelmesinden dolayı çok üzgünüm. Böyle olmasını istemezdim. Bu futbolcular geçmişte Samsunspor’a çok büyük emek verdiler. Onların tekrar takıma geri dönmeleri benim projemdi. Ancak başarılı olamadım. Demekki onları mutlu edemedim ve onlarda bu tutum içerisine girdiler. Çok üzgünüm” dedi.

"KARAKTERLİ OYUNCULARDIR"

Bu futbolcuların isimlerini şike ve iddia olaylarına karışmasıyla ilgili bir soruya ise, “Ben bu futbolculara kefilim. Bu oyuncuların hiçbiri şerefsiz değildir. Hepsi karakterli futbolcular” diye konuştu.

SAĞLAM: HUZURSUZLUK ÇIKARDILAR

Konuyla ilgili olarak bir basın toplantısı yapan teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise, kararın tamamen teknik olduğunu, altında başka nedenler aranmaması gerektiğini belirtti. Bu futbolcuların istemeden de olsa takımın huzurunu bozduklarını vurgulayan Sağlam, “Yönetim Kurulu bu konuda bize destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler Samsunspor’un başarısı için buradayız. Bu karar kulübün geleceği ve bundan sonraki başarısı için alındı" dedi.

Haberin Devamı

CENK : BENİM İÇİN SÜRPRİZ OLDU

Diğer taraftan alınan karara çok şaşırdığını ve kendisi için büyük sürpriz olduğunu söyleyen Cenk İşler, “İlişkileri kesilen futbolcular arasında en fazla şans bulan ve takıma katkı sağlayan kişi bendim. Böyle bir kararın içerisinde benim olmam büyük bir sürpriz oldu. Çok şaşırdım. Ancak yine de alınan karara saygılıyım” derken Erman Güraçar ise, karara saygı duyduğunu ve birkaç gün içerisinde bir basın toplantısı düzenleyeceklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!