"Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır"

Güncelleme Tarihi:

Sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2011 00:00

Büyük maç öncesinde Emre Çolak'ın kadroda olmasına bazı yorumcular “Fatih Terim böyle bir maçta bu futbolcuya nasıl yer verdi, herhalde kumar oynuyor” dedi ama Emre şansı iyi kullandı ve Arda abisinin izinde gitti.

Haberin Devamı

Maçtan önceGalatasaray ve Fenerbahçe'nin kadroları geldiği zaman, sarı kırmızılı takımda sürpriz isim Emre Çolak'dı.

 

Bazı yorumcular bu ismi görünce,"Fatih Terim ne yapıyor, herhalde kumar oynuyorböyle bir derbi ve kötü hava şartlarında bu futbolcuya nasıl yer verdi. Tecrübesi bunu kaldıramaz" diye sitemde buludu..

 

Ama FatihTerim, hafta başından bu yana kafasına takmıştı Emre Çolak’ı ilk 11 de oynatmayı...

 

Bakın genç futbolcubugüne kadar bu saatleri nasıl beklemiş...

 

Kaç yıldır Galatasaray'ın içindesin?

 

Haberin Devamı

"Yaşım 20, 10 yıldır Galatasaray camiası içindeyim. Ordulu ve laz damarımda olduğundan inat ettim durdum, tam anlamıyla Galatasaray formasını giyip kendimi göstereceğim. Bundan bazı yarışmalarda oyuna girdim, çıktım ama bu sezon kendimi daha fazla yeniledim durdum. Fatih hocamın gözü hep bendeydi, ona layık olmak için hırsımda arttıkça arttı. Benim var olan eksiklerimin üzerine gitti. Şunu şöyle yaparsan daha iyi bunu yaparsan olmaz dedi bende beynime bunları işledim"

 

Fenerbahçe karşına çıktığında heyecan var mıydı?

 

"Hem heyecan, hem hırs, hem sevinç hepsi bir aradaydı. Böyle bir maçta oynamasan hangi maçta oynamalısın. Şimdi tam Galatasaraylı oldum. Çünkü bu maçlar hep tarihe geçmiştir bende bir nebze bunu tattım, daha yolun başındayım bunu da tatmak her Galatasaray formasını taşıyan futbolcu için bir şereftir"

 

Fatih Hoca ile aran nasıl?

 

"Benim rüyalarımda yatanbir ağabey, bir amca bir baba gibi bir hoca. Yıllar önce Fatih Terim benim hocam olacak deseydim ne yalan söyleyeyim buna inanmazdım. Ne zaman ne, söyleyeceğini, nasıl davranacağını artık ezberlemiş bir kişi, bana verdiğişansı geri tepmemek için daha fazla çalışmak görevim. İnşallah zamanla kendisini utandırmayacağım"

Haberin Devamı

 

Milli formayı kaç kere giydin?

 

"Daha A Milli formayı giyemedim, ama genç millidenilen U takım kategorisinde olan tüm formaları giydim, bir çok uluslararası arenadaboy gösterdim, bu nedenle giydiğim milli forma sayısı 60 tan fazla olmuştur. Ümit Milli formayı hala da giymekteyim. Ama A milli takım forma giyme zamanı da daha gelmedi, bir aksilik olmadığı taktirde onu da giymeşerefine ulaşmak hayalim"

 

Arda ağabeyini özledin mi?

 

"A takıma çıktığımdan bu yana Arda ağabey gitmeden önce hep yanımda oldu. Zaman zaman kadroya girdim oynamadığım zamanlarda banasabırlı ol dedi. Ben senin düştüğün durumlarabir zamanlar yaşadım,daha önceleri o manzaraları gördüm. Ama gelecek benim önümü açtı. Zamanla sendebu takıma faydalı olacağın günler olacak. Sabır acıdır ama meyvesi de tatlıdır diyordu. Şimdilik birinci etaptayım, daha önümdezor günlerde olacak ama kendimi hiç bir zamanyanlış bir değişime uğratmayacağım"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!