Ryan Lochte'den en iyi zaman

Güncelleme Tarihi:

Ryan Lochteden en iyi zaman
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2012 11:13

İstanbul'da devam eden 11. Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda erkekler 100 metre bireysel karışıkta ABD'li olimpiyat şampiyonu Ryan Lochte 51.21'lik derecesiyle altın madalya kazandı.

Haberin Devamı

Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonanın beşinci ve son gün akşam seansında erkekler 100 metre bireysel karışık finalinde Lochte, 51.21'lik derecesiyle dünya şampiyonu oldu.

Ryan Lochte, dün yapılan erkekler 100 metre bireysel karışık yarı finalinde 50.71'lik derecesiyle dünya rekoru kırmıştı.

Avustralyalı Kenneth To 51.38'lik derecesiyle gümüş, Trinidad Tobago'dan George Bovell 51.66'lık derecesiyle bronz madalya aldı.
REKOR KIRDI AMA ELENDİ

TÜRK SPORCULAR YARIŞLARINI TAMAMLADI

DANİMARKALI YÜZÜCÜDEN REKOR

50 METREDE ZAFER HERASIMENIA'NIN

1500 METREDE DANİMARKALI DAMGASI

DİLARA FİNALE KALAMADI

İstanbul'da devam eden 11. Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda kadınlar 200 metre kurbağalama stil elemelerinde ABD'li sporcu Laura Sogar, en iyi dereceyi yaparak finale yükseldi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonanın beşinci ve son günü sabah seansında kadınlar 200 metre kelebekte 3. seride yarışan Sogar, 2.17.85'lik derecesiyle serisinde ve genel sıralamada birinci olarak finale çıktı.

Bu stilde yarışan Türk sporcu Dilara Buse Günaydın, mücadele ettiği 5. seride 2.24.35'lik zamanıyla 6., genel klasmanda da 15. olarak finale çıkamadı.

Toplam 5 seride 46 sporcunun katıldığı elemeler sonunda genel klasmanda ilk 8'e giren sporcular finalde yüzme hakkı kazandı. Kadınlar 200 metre kurbağalama stili finali akşam seansında yapılacak.

MOROZOV ALTINI KAPTI

ZHAO JING REKORUNU GELİŞTİRDİ

ALTIN BIANCHI'NIN OLDU

MADALYA HETLAND'IN OLDU

KANEDA'DAN ŞAMPİYONA REKORU

BURCU DOLUNAY RAHATSIZLANDI

İstanbul'da devam eden 11. Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda kadınlar 200 metre serbest stil elemelerinde Macar sporcu Zsuzsanna Jakabos, en iyi dereceyi yaparak finale yükseldi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonanın beşinci ve son günü sabah seansında kadınlar 200 metre serbestte 6. seride yarışan Jakabos, 1.55.24'lük derecesiyle serisinde ve genel sıralamada birinci olarak finale çıktı.

Bu stilde yarışan Türk sporculardan Gizem Bozkurt, mücadele ettiği 4. seride 2.02.18'lik zamanıyla serisinde 4., genel klasmanda da 43. olarak finale çıkamadı. Daha önce rahatsızlığı bulunan Türk yüzücü Burcu Dolunay ise 5. seride ismi bulunmasına rağmen yarışmadı.

Toplam 6 seride 76 sporcunun katıldığı elemeler sonunda genel klasmanda ilk 8'e giren sporcular finalde yüzme hakkı kazandı. Kadınlar 200 metre serbest stili finali akşam seansında yapılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!