Rui Costa ve Toldo'ya ceza

Güncelleme Tarihi:

Rui Costa ve Toldoya ceza
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2001 00:00


Çizme'de son haftalarda galibiyete hasret kalan Fatih Terim'in Fiorentina'sına bir darbe de Futbol Disiplin Kurulu'ndan geldi.
Haberin Devamı

Kurul dün yaptığı toplantıda, Parma maçında kırmızı kart gören kaleci Toldo ile hakeme hakaret eden kaptan Rui Costa’ya birer maç ceza verdi. Floransa ekibi hafta sonu deplasmanda Reggina ile yapacakları maça iki önemli oyuncularında yoksun olarak çıkacak. Disiplin Kurulu ayrıca, Torricelli 2 milyon, Rui Costa’ya da 3 milyon İtalyan Lireti para cezası verdi.

Bu arada, 2 günlük tatilini geçirmek üzere Türkiye’ye gelen Fatih Terim, Floransa’ya döndü.

La Gazzetta dello Sport gazetesi, Fiorentina’nın yeni teknik direktör arayışına başlamadan Terim’in karar vermesi için 1 ay bekleneceğini iddia ederken, Sconcerti’nin Türk teknik direktörü ikna etmek için uğraşacağı kaydedildi.

Haberde, "Sconcerti ve Antognoni, Türk teknik adamın projelerini tanımak için çalışıyorlar. Ama onu tutmak kolay olmayacak. Çünkü imparatorun çok fazla taliplisi var“ denilen haberde, başta Milan olmak üzere İnter ve Barcelona’nın da Terim’in peşinde olduğu, Fenerbahçe’nin de Terim’i tekrar Türkiye’ye geri götürmek için çılgın bir servet sunabileceği öne sürüldü.

Fiorentina’nın gelecekte olası teknik direktör adayları arasında da Roberto Mancini ilk sırada gösterilirken, Vialli ve Passarella’nın da isimleri geçti.

Corriere dello Sport gazetesi, bugün de dünkü iddiasını sürdürerek; "Terim İnter’e, Lippi Juventus’a, Ancelotti Milan’a“ diye yazdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!