Rosetti içine etti

Güncelleme Tarihi:

Rosetti içine etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2009 00:04

Beşiktaş haftalar sonra ilk defa kendini toparladı derken, bir de baktık ki karşımıza Roberto Rosetti çıktı. İtalya’da skandal yönetimleriyle gündeme gelen, hatta en yakın anılarımızı Milan – Roma maçı ile süsleyen güzel(!) hakem bu maçı da mahvetmeyi başardı.

Haberin Devamı

 Ha şimdi kimse bana son anda Grafite’ye gösterdiği kırmızı kartla hakemi sevimli göstermeye çalışmasın. O hareketi Metin Şentürk bile görürdü.

Yahu nedir bu şanssızlık? beşiktaş daha futbola yeni başlamışken Hakem de nerden çıktı? Durun biraz. Yüklenmeyin çocuklara… Daha karpuz kesecektik?

Şaka bir yana ama bu maçta şunu da düşünmeden edemedim; yahu aklınız neredeydi bugüne kadar? Gel de geçen 2 maçta kaçırılan puanlara yanma! Bu maçta sergilenen ciddiyet daha önce neredeydi?  CSKA ‘yı ve Manu’yu yenme derdine düşeceğinize berabere kalmayı deneseydiniz en azından. İlla yumurtanın kapıya dayanması mı gerekiyor?  O kadar çok soru geliyor ki aklıma…

Bu ciddiyet konusuna ne yazık ki Rüştü’yü dahil edemiyorum yine. İkinci yarı başında kalenin dışına çıkmış bir “pembe panter” ne kadar ciddi olabilir ki. Olsa olsa şakadır ve bu esnada bir gol yememesi de sadece şanstır.

Haberin Devamı

Tamam, beşiktaş resmen saldırdı. Rakibi zorladı. Ama 76. dakikadan itibaren Wolsburg 10 kişi kalmışken neden olmadı yine?  Yoksa beraberliğe yatmak daha mı kolay geldi. “İstanbul’da yeneriz nasılsa” diye bir gaflete mi düştüler acaba? Ama top yuvarlak işte evdeki hesap her zaman  “ÇARŞI” ya uymaz haberleri olsun. Özellikle de sinirler bu denli gerilmişken…

Son olarak Şampiyonlar ligi tarihinde ilk puanını aldığı için Mustafa Denizli’yi de ayrıca tebrik ediyorum.(!)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!