Rosenborg'u geçeriz

Güncelleme Tarihi:

Rosenborgu geçeriz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 1998 00:00

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'ndeki dördüncü sezonunda yarı finali hedefleyen Galatasaraylılar Rosenborg maçı öncesinde galibiyetten emin. Sarı kırmızılılar, Athletic Bilbao maçı ile büyük bir çıkış yakaladıklarını söylüyor.

Süren rahat

Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba akşamı Norveç'te oynanacak olan Rosenbourg maçı öncesinde Galatasaraylılar iddialı konuşuyor. Dördüncü kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden sarı kırımızılı kulübün başkanı Faruk Süren, ‘‘Avrupa'ya damgamızı vurduk. Bu sezon hedefimiz en az çeyrek final’’ dedi.

Cimbom'un kalitesi

Mücadele ettikleri B Grubu'nda, fikstür çekimi sırasında Avrupa'daki spor otoritelerinin Juventus ve Athletic Bilbao'yu şanslı gördüğünü, ancak bu kanının değiştiğini belirten Süren, ‘‘Unuttukları bir şey vardı. Galatasaray bu kupaya dördüncü kez katılarak kalitesini ispat etmişti’’ dedi.

Rosenborg zor maç

Galatasaraylı futbolcular da Rosenborg'un grubun sürpriz ekiplerinden biri olduğunu belirtip temkini elden bırakmazken iddialı konuşuyorlar: ‘‘Çok zor bir maç olacak. Ancak biz kendimize güveniyoruz. Oradan da iyi bir sonuç alıp yolumuza devam edeceğiz. Bu maç bizim için çok önemli.

Hedefe ulaşacağız

Athletic Bilbao maçı ile önemli bir çıkış çizgisi yakaladık. Bu galibiyetten sonra çıtamız yükseldi. Çeyrek final, sonrasında yarı final hedefimiz rüya değil. Bizler bunu başarabilecek güçteyiz. Taraftarımızın da desteğiyle görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!