Ronaldo, yeniden yeşil sahalarda

Güncelleme Tarihi:

Ronaldo, yeniden yeşil sahalarda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2001 00:00


İnter'in Brezilyalı yıldız oyuncusu Ronaldo, uzun süren sakatlık döneminin ardından, ilk kez takımı ile birlikte antrenmana çıktı. Geçen yıl Nisan ayında İtalya Kupası maçında, oyuna girdikten kısa bir süre sonra şanssız bir şekilde sakatlanarak oyun dışı kalan Brezilyalı yıldız, tam olarak iyileşmeden sahalara dönmeyeceğini söyledi.
Haberin Devamı

Antrenman sonrasında bir açıkklama yapan 25 yaşındaki yıldız oyuncu, sahalara dönmesinin 15 gün ya da 1 ay sürebileceğini belirtti.

Diğer yandan bir diğer Brezilya'nın ve Barcelona'nın yıldız oyuncusu Rivaldo, bir İngiliz kulübüne satılacağı yönündeki söylentilerden rahatsız olduğunu belirtti. Kendi internet sitesinden konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Rivaldo, "2003 yılına kadar barcelona ile sözleşmem var. Bu sözleşmeye sadık kalacağım" dedi.

Rivaldo, Kulüp Başkanı Gasphart'ın da kendisini arayarak söylentilere kulak asma dediğini söyledi.

Brezilyalı yıldız, geçtiğimiz ay UNICEF yararına düzenlenen organizasyonda Rio de Janeiro'daki maçta da oynamıştı. Futbola olan ilgisiyle tanınan Formula 1 pilotu Alman Michael Schumacher'in de oynadığı Maracana Stadı'ndaki maçta Ronaldo, biribirinden güzel goller atmıştı. (Hürriyetim)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!