Roberto Carloslu Yiğidolar'dan kötü başlangıç

Güncelleme Tarihi:

Roberto Carloslu Yiğidolardan kötü başlangıç
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2013 14:49

Brezilyalı Roberto Carlos'u teknik direktörlük görevine getirerek dikkatleri çeken Sivasspor, yenilenen kadrosuyla çıktığı ilk resmi maçta deplasmanda Kayserispor'a 1-0 yenilerek Spor Toto Süper Lig'e kötü bir başlangıç yaptı.

Haberin Devamı

Yeni transferlerden Cicinho, Manuel da Costa, John Utaka, Burhan Eşer ve Ahmet Aras'ın da forma giydiği maçta Kayserispor'a 1-0 mağlup olan Sivasspor, yenilgiye rağmen sergilediği futbolla taraftarına umut verdi. Kayserispor maçının ardından kırmızı-beyazlı ekipte, teknik direktör Carlos tarafından futbolculara bir gün izin verildi. Ligin ikinci haftasında 25 Ağustos Pazar günü Torku Konyaspor ile sahasında karşılaşacak Sivasspor, bu maçın hazırlıklarına yarın kulüp tesislerinde yapacağı antrenmanla başlayacak.

Carlos kariyerine yenilgiyle başladı
Brezilya Milli Takımı ve Real Madrid forması altında çok önemli başarılara imza atan ve ilk teknik direktörlük deneyimini Sivasspor'da yaşayan Roberto Carlos, Kayserispor mağlubiyetiyle teknik direktörlük kariyerine yenilgiyle başladı. Carlos, teknik direktörlük diplomasındaki sorunun çözülememesi nedeniyle Kayserispor karşılaşmasını tribünden takip etmişti. Bu arada, Süper Lig'de 9 sezondur mücadele eden Sivasspor, ilk hafta maçlarından 3'ünü kazanıp, 2'sinden beraberlikle ayrıldı, 4 karşılaşmada ise mağlup oldu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!