Rıza'nın süper listesi

Güncelleme Tarihi:

Rızanın süper listesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 1999 00:00

Haberin Devamı

TALİBİ ÇOK

Bu sezon sergilediği üstün performans, Altaylı Murat Alaçayır'ı transferin gözdesi yaptı. Murat, Rıza'nın listesinde de ilk sıralarda.

Beşiktaş'ın eski kaptanı, 30 yıldız adayının listesini Transfer Komitesi'ne verdi.

Gelecek gençlerde

Beşiktaş'ın sembol kaptanı ve Milli Takımlar Antrenörü Rıza Çalımbay, Türkiye genelinde yaptığı tarama sonucunda genç ve yetenekli yıldızları tek tek izleyerek ortaya süper bir liste çıkarttı. Çalımbay, geleceğe yönelik 30 kişilik futbolcu listesini Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi'ne verdi. Türk futbolunun geleceğinin gençlerde olduğunu ifade eden Rıza Çalımbay'ın siyah beyazlı kulübe yararlı olmak için hazırladığı listede Birinci Lig’den Üçüncü Lig’e kadar bir çok yıldız var.

Her ligden var

Çalımbay, liglerde oynadıkları futbolları ile istikrarlı tablo çizen G.Birliği'nden Ümit Karan, Ümit Özat, Çanakkale'den Tamer, Altay'dan Murat Alaçayır, G.Antep'ten Ramazan, Denizli’den Süleyman, Yusuf, Ali Tandoğan, Ümit, Yusuf, Kasımpaşa'dan Hakikat, Van'dan Murat, Turan, Gökmen, İst.Belediye'den Niyazi, İzmirspor'dan Tufan, B.Mustafa, K.Mustafa, Elazığ'dan İnanç, Y.Salihli’den Alper, Kartal'dan Özden, Gölcük’ten Ali, Buldan'dan Gökmen'in gelecek vaadettiğini açıkladı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!