Rıza Hoca’nın gönlünü aldılar

Güncelleme Tarihi:

Rıza Hoca’nın gönlünü aldılar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2013 00:25

Geçmişte Şükrü Saracoğlu’nda Rıza Çalımbay’ın kalbini kıran taraftarlar, hasta babası için açtıkları pankartla gönlünü aldılar.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE taraftarları yıllar önce Beşiktaş’ın başındayken astıkları pankartla kalbini kırdıkları Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın dün akşamki maç öncesi gönlünü aldı.

Rıza Çalımbay’ın babasının hasta olduğunu öğrenen sarı lacivertli taraftarlar dün Saracoğlu Stadı’nın tribünlerinde “Geçmiş olsun Bektaş Çalımbay, Baban babamızdır Rıza Hoca” pankartı açtı.

Duygulu anlar

Fenerbahçe taraftarının bu örnek davranışı takdir topladı, Rıza Çalımbay’ın da pankartı gördükten sonra duygulandığı gözlendi.
Öte yandan, maça sakin başlayan Çalımbay, kaçırdıkları gollerden sonra saha kenarında oyuncularına sert tepki gösterdi.

Beşiktaş’tan sonra Fener’i de devirdi

SPOR Toto Süper Lig’de son deplasman galibiyetini 1 Ekim 2012 tarihinde İnönü Stadı’nda Beşiktaş karşısında alan Sivasspor, dün de Şükrü Saracoğlu’nda Fenerbahçe’yi devirdi. Kırmızı beyazlılar, dış sahalarda oynadığı son 6 maçta sadece 1 puan alabilmişti.

Haberin Devamı

Fener daha iyi olur

RIZA Çalımbay, “Fenerbahçe transferleriyle çok iyi bir takım olmuş. İlerleyen haftalarda daha iyi olacaklardır.” dedi. Kaleci Borjan ve defans oyuncularını kutlayan Çalımbay, “Kalecimiz ve defansımız harika oynadı. Bu galibiyet bize gelecek haftalar için moral oldu” ifadelerini kullandı.

Rıza Hoca’nın gönlünü aldılar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!