Rivers zirvede

Güncelleme Tarihi:

Rivers zirvede
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 1999 00:00

Haberin Devamı

Tofaş'ın süper guardı Avrupa'ya damgasını vurdu

İtalyan Süper Basket dergisi, mavi beyazlı ekibimizin, Sloven rakibi Union Olimpija'yı deplasmanda 92-87 yendiği maçta süper oyununu 28 sayı ile süsleyen ABD'li yıldızı ‘‘haftanın oyunusu’’ ilan etti.

Slovenya'nın Union Olimpija Ljubljana takımı ile deplasmanda oynanan karşılaşmada harika oyununu 28 sayı ile süsleyen, faul atışlarında 12'de 12 (yüzde yüz) isabet kaydeden Tofaş'ın ABD'li oyun kurucusu David Rivers Avrupa'da 'haftanın oyuncusu' seçildi.

FİNAL FOUR ADAYI

İtalyan Super Basket dergisinin yaptığı değerlendirmede, Tofaş'ın Zalgiris Kaunas zaferinden sonra yine deplasmanda Olimpija karşısında bir ara 17 sayı geride kalmasına karşın Rivers'ın özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu oyun ile maçı 92-87 kazandığı ve bu sezon Türk takımının Final Four için aday olduğu belirtildi.

EN İYİLER

Avrupa Ligi'nde Rivers'ın dışında ayrıca ilk 5'e PAF Bologna'lı Marko Jariç, Pivovarna'lı Greg Hafnar, Sivilya'lı Andre Turner, Barcelona'lı Juan Carlos Navarro da yer almakta.

Bayan basketçiler İsrail'e gitti

28. Avrupa Şamiyonası Yarı Final Grup karşılaşmalarına hazırlanan Bayan Basketbol Milli Takımımız, iki hazırlık maçı oynamak üzere dün sabah İsrail'in başkenti Tel Aviv'e gitti. Kafile başkanlığını Füzen Sönmez, antrenörlüğünü ise Cem Akdağ'ın yaptığı (A) Milli Takım'da şu oyuncular bulunuyor: Derya, Çelen, Nevriye, Betül (G.Saray), Sariye, Esmeral, Yasemin (Beşiktaş), Arzu, Serap (F.Bahçe), Filiz, Şaziye (BOTAŞ), Asuman (Fiskobirlik)

Ataman'lı Efes Cibona önünde

Basketbol Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Efes Pilsen, (D) Grubu'ndaki 5. sınavını bu akşam Hırvatistan'ın Cibona Zagreb takımı önünde veriyor. Yeni antrenörü Ergin Ataman yönetimindeki ilk maçına çıkacak olan lacivert beyazlılar, Zagreb'in Drazen Petroviç Salonu'nda oynanacak maçta galibiyet arıyor. Petr Sudek (Slovenya) ve Kestutis Pilipouskas (Litvanya) hakem ikilisinin yöneteceği maç TSİ 19.00'da başlayacak. Karşılaşma CINE 5'ten şifresiz naklen yayınlanacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!