Ringdeki Trabzon-Fenerbahçe maçında kavga çıktı

Güncelleme Tarihi:

Ringdeki Trabzon-Fenerbahçe maçında kavga çıktı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2015 17:52

Trabzon'da düzenlenen Türkiye Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası'nda, Trabzonlu sporcu İskender Günen ile Fenerbahçeli boksör Tarık Sözer arasındaki maçtan sonra ortalık karıştı.

Haberin Devamı

Haber61'in haberine göre; Türkiye Boks Federasyonu tarafından Trabzon'da düzenlenen Türkiye Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası'nda tartışmalı hakem kararları nedeniyle arbede yaşandı.

60 kilo yarı finalinde, Trabzonlu boksör İskender Günen ile Fenerbahçe Kulübü sporcusu Tarık Sözer arasındaki karşılaşma sonrasında hakemler sarı lacivertli boksörü galip ilan edince ortalık karıştı.

Ringdeki Trabzon-Fenerbahçe maçında kavga çıktı

Hakemlerin çağrısı üzerine polis ekipleri hemen ringin etrafını güvenlik çemberine aldı.

İskender Günen'in daha üstün dövüştüğünü ve galip ilan edilmesi gerektiğini savunan taraftarlar, hakemlere tepki gösterdi. Tehlikeyi sezen hakemler hemen polis ekiplerinden yardım istedi.

Haberin Devamı

Şampiyonada hazır bekleyen Trabzon Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube ekipleri final karşılaşmalarının bulunduğu ring etrafındaki geniş güvenlik önlemi aldı. Polis ekipleri karşılaşmayı yöneten hakemleri aralarına aldıktan sonra turnuvaya 30 dakika ara verildi. Bu arada 19 Mayıs Spor Salonu tribünleri boşatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!