Rimini’ye başkan olur musun?

Güncelleme Tarihi:

Rimini’ye başkan olur musun
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2004 01:24

İtalyan basketbolunda şu anda tek Türk olarak dikkatleri çeken Murat Didin, Rimini’yi A1’e çıkarmak için çaba harcarken, hırsı ve performansıyla herkese örnek oluyor. Corriera dello sport, coachla ‘Didin’in Misyonu’ adı altında bir röportaj yaparken coacha da ilginç bir soru sordu.

Alessandro Giuliani, Murat Didin’e ‘Rimini’de çok seviliyorsunuz. Belediye Başkanı olur musunuz?’ dedi. Didin’de şu cevabı verdi:

‘Beni belediye ile ilgili olarak, Rimini’nin inanılmaz güzel sahillerinde, plajlarında ve restaurantlarında ailemle, arkadaşlarımla, turist olarak görebilirsiniz. Yönetici olarak asla, o benim işim değil, olmayacak da.’ Didin röportajda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan, din ve kürt olayına kadar her konuya değindi ve şunları söyledi: ‘Benim için her yer tanrının evi ve her yerde dua edebilirim.

Başbankan’a övgü

Zamanı gelince Türkiye’de AB’de yerini alacaktır. Kürt problemi yok. Bence herkes Türkiye Cumhuriyetinin vatandaşı. Ayrılık yok. Başbakanımız herşeyden önce sportif ruhlu, eski bir futbolcu. Bizler vatandaşlar için ülkemin liderinin sağda veya solda olmasından ziyade, ülkemizi nasıl idare ettiği önemli. Şu anda Türkiye’de de birçok konuda çok olumlu gelişmeler var ve bizleri mutlu ediyor.’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!