Rijkaard: 'A. Madrid süper eşleşme'

Güncelleme Tarihi:

Rijkaard: A. Madrid süper eşleşme
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2009 10:21

Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 1-0 yenen Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Rijkaard, “Maça iyi başladık ve rakibimiz defans yapıyordu. Gol gelmeyince maç zorlaşıyor. Skorun 0-0 devam etmesi, rakibimizin kendine güvenini artırdı. İkinci yarıda özellikle önemli gol pozisyonlarına girdiler. Ama en önemlisi, kendi oyunumuzu oynamayı başlayıp, golü bulmamız. Genel olarak değerlendirdiğimizde, kazanmayı hak ettik” dedi.

Savunmadaki hatalara değinerek, “Defans problemleri olabilir ama rakibe hediye pozisyonlar vermemek lazım” ifadesini kullanan Hollandalı çalıştırıcı, “Bu maçta defansımız iyiydi ama yine pozisyonlar verdik. Bunun üzerinde çalışmamız lazım” diye konuştu.

Forvet mevkinde Baros'un yokluğunda Kewell'ın sergilediği oyunu öven Rijkaard, “Baros çok önemli bir oyuncu ve takımımıza yeniden katıldığında çok mutlu olacağız. Fakat Kewell da bugün çok iyiydi. Bu nedenle forvet pozisyonunda çok şanslıyız” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

“ATLETİCO MADRİD, MÜKEMMEL EŞLEŞME”

Frank Rijkaard, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Atletico Madrid eşleşmesini, “Mükemmel” olarak nitelendirdi.

Atletico Madrid'in tanıdıkları bir ekip olduğunu vurgulayan Rijkaard, “Çok kaliteli oyuncuları var. İlk maçın deplasmanda olması avantaj olabilir. İspanya Ligi'nin önde gelen ekiplerinden biri. Bizim için mükemmel bir eşleşme. İyi hazırlanmalıyız. İki önemli maç oynayacağız” ifadelerini kullandı.

Devre arasında takıma takviye yapılıp yapılmayacağı yönündeki bir soruya da Hollandalı çalıştırıcı, “Baros ve Gökhan'ın sakatlıkları var. İlerleyen zamanlara yönetimle konuşulup, karar verilecek şeyler” yanıtını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!