Reyes Galatasaray'a gelecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Reyes Galatasaraya gelecek mi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2011 15:34

Sezon başında Galatasaray'ın gündemine gelen Jose Antonio Reyes, Atletico Madrid'te sıkıntılı günler yaşıyor.

Haberin Devamı

Teknik direktör Manzano ile yıldızı barışmayan Reyes'in takımdaki geleceğinin nasıl şekilleneceği ve devre arasında yeniden Galatasaray'ın gündemine gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

GALATASARAY İÇİN ÖNCELİKLİ OYUNCUYDU

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, “Reyes-Ujfalusi ve Forlan konusunda Atletico Madrid yönetimiyle anlaşmıştık; ancak onlar Reyes konusunda geri adım attı; biz de Reyes olmadan Forlan'ı istemedik" şeklindeki sözleriyle transfer girişimine açıklık getirmiş ve o dönem için Sevilla'lı futbolcunun Galatasaray için ne denli büyük bir öncelik arz ettiğini ortaya koymuştu.

“HER ŞEY MÜMKÜN” DEMİŞTİ

Reyes ise kendisiyle konuşan Türk menajerine "Bu sezon Atletico'da kalmak istiyorum. Seneye Galatasaray'ın teklifi geçerli olursa gelirim, önümüzdeki sezon her şey mümkün" demişti. 

ATLETİCO YÖNETİMİ’NİN ŞU ANDA REYES’LE YOLLARI AYIRMA DÜŞÜNCESİ YOK

Haberin Devamı

Konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan AS Gazetesi'nin Atletico Madrid yazarı Dani Hidalgo, "Manzano ile Reyes arasında bir anlaşmazlık olduğunu düşünüyorum. Reyes, Quique Sanchez Flores döneminde saha içerisinde daha serbest oynuyordu. Manzano buna izin vermiyor. Son dönemde çok fazla süre vermediği gibi maç kadrosuna da almıyor. Buna rağmen, şu an itibariyle, Atletico yönetiminin kış döneminde Reyes'le yolları ayırma gibi bir düşüncesi bulunmuyor" dedi.

TEKRAR GALATASARAY’IN GÜNDEMİNE GELECEK Mİ?

Olası transferde Galatasaray'ın Reyes'le ilgili bugünkü düşüncesi belirleyici olacak; futbolcunun takımdaki sorunlarının devam etmesi de bir başka etken. "Seneye Galatasaray'la ilgili her şey mümkün sözünün" daha erken biçimde gerçeğe dönüşme olasılığı bulunuyor. Ancak, her ne kadar Atletico dün gece Udinese'yi 4 golle geçse de Manzano yönetiminde 8 dış saha maçında sadece 1 galibiyet alması ve bu durumun kırmızı beyazlı taraftarların tepki vermesine neden olması sebebiyle Manzano'nun da geleceği tartışılır hale geldi. Kısacası Manzano'nun takımdaki geleceği ile Reyes'in geleceği ve İspanyol futbolcunun tekrardan Galatasaray'ın gündemine gelmesi konusunda dolaylı bir bağlantı bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!