Rekortmen tenisçi ilk turda elendi

Güncelleme Tarihi:

Rekortmen tenisçi ilk turda elendi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2010 14:36

American Express İstanbul Challenger (TED Open) tenis turnuvasında ana tablo ilk tur maçında Fransız tenisçi Nicolas Mahut, Hırvat Ivan Dodig karşısında 2. sette mücadeleyi bırakarak, elendi.

TED Kulübü tesislerinde yapılan 100 bin dolar toplam ödüllü turnuvada, bu yıl Wimbledon Tenis Turnuvası'nda John Isner'le oynadıkları 11 saat 5 dakikalık maçla dünya tenis tarihine geçen Fransız Nicolas Mahut, Dodig karşısında ilk seti 6-4 kaybetti. İkinci sette 3-0 geriye düşen ve sakatlık molası kullanan Mahut, skor 4-1 olduktan sonra rakibinin elini sıkarak maçtan çekildi ve elendi.

Nicolas Mahut, vatandaşı Marc Gicquel ile birlikte mücadelesini çiftlerde sürdürecek.

Ana tabloda ilk gün yapılan diğer maçlarda Rus Igor Kunitsyn, Özbek Arsen Asanov'u 6-0 ve 6-1'lik setlerle, Portekizli Joao Sousa, Alman Mischa Zverev'i 7-6 ve 6-3'lük setlerle, Rus Mikhail Kukushkin, Çek Cumhuriyeti'nden Jan Hernych'i 6-4 ve 6-2'lik setlerle ve Alman Denis Gremelmayr, Çek Cumhuriyeti'nden Dusan Lojdayı 6-1 ve 7-6'lık setlerle 2-0'lık skorlarla yenerek, 2. tura yükseldi.

İspanyol Roberto Bautista Agut ise Rus rakibi Konstantin Kravchuk karşısında ilk seti 6-3 alırken, ikinci seti Kravchuk'a 6-4 verdi. Karşılaşmanın 3. setinde Agut, 3-1 öndeyken sakatlanıp maçtan çekilince Kravchuk ikinci tura yükseldi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!